Have you ever wondered why your memories are in third person view?

bästavän♥

The only B-word you should call a women is beutiful, bitches love being called beutiful

Morgon! Första lektionen är idrott, trött och har en jätte konstigt känsla i halsen.. TYp som halsfluss men nej. Efter skolan hämtar jag Molly hos Fanny sedan hem och tagga till hoppträning. Hoppas på att jag inte ramlar av! För att tipsa om lite musik på youtube:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=16bRiH5zfOY
http://www.youtube.com/watch?v=r-1ZaMe72ZU
PussN


- Anonymous


Why are we talking to each other again.

Påväg hem från konfan! Vart lite spel då mitt lag vann(aa) nu ska jag käka pizza sen mysa vid Skype med bästa!
Cherios!


Chillpill i cafet med bruds@


I don't want to be Anything other than what I've been trying to be lately

Godmorgon läsare! Sätter på lite Gavin DeGraw och bara njuter. Minnen av alla underbara One Tree Hill avsnitt som finns! Idag är det konfirmation som gäller. Blir nog riktigt bra. Taggar även hemkunskap senare! I veckan har jag sjukt många prov att göra: Svenska, No, So och Idrott. Mycket att se fram emot!
PussN


Before I Die


Chillax in tha stall@


Put on those shades and wave to yesterday, the sunlight hurts my eyes.

Back to school! Efter att vart sjuk veckan innan lovet och vart i skolan på lovet vet jag inte vad jag ska säga men tillbaka ska jag. Det blir skola sedan till hästen och ta hand om honom. Hoppas på att vädret som var igår håller i sig för det var riktigt fint. Nu ska jag väl börja fixa mig till skolan, hörs sen läsare!
PussN - old pic from germany


Scandalbeautie, hora?

Vet inte hur många gånger jag har sett bilder på tjejer i bh på facebook, kanske är de scandalbeauties kanske modeller för slitz osv som lägger ut det, har de som profilbild. Men det jag aldrig skulle göra är att förmå mig att skriva ''hora'' på deras bilder. För det är inte en kallelse utan prostitution är något annat än nått som finns på bild. När man tar pengar för sex. Förlåt mig men om man lägger upp en lättklädd bild så betyder väl inte det att man tar betalt för sex?

Man har rätt till egen åsikt, men inte fan att klanka ner på andra för något dom själva tydligen inte har en anning om vad som de säger. Om du inte förstår innebörden av ett ord, använd det inte. Tycker det är väldigt omoget. Även om man tycker det är fel val av tjejerna så är det fortfarande deras val. Inte ditt.
CHERIOS.

TRUE SHIT BRO


Sommarens favorit låt och varför-

Tänkte berätta om värsta låten som jag bara vet kommer bli den jag ligger och steker till i sommar!
Menar vem vill inte ligga i solen och ha värsta godingen att lyssna på? Här är iallafall den jag vet att jag kommer tjata ut -
Modestep – Sunlight (2011)
Sjukt vad jag är kär i låten!
Lyssna och njut för man blir fast. Kommer nörda den här föralltid! Vad kallar man det om inte dubstep at it best!?

Påväg hem@

Sitter nu på bussen från borensberg och drar mig vidare hem! Haft det super med fina, inte längre singel bitchesss ;) nu taggar vi väl stallet!
PusssN


Mys med finaa❤


Chill på tåget❤


I didn't leave you cause i was all through. I was overwhelmed and frankly scared as hell because i really fell for you.

Bara för att min stil ändras så har det INGET med min personlighet att göra, även om jag hittat min stil så betyder inte det att jag hittat mig själv.

I L U V E Y MADONNA

Hoppar in i duschen nu och vid 3 tar jag bussen in till stan där jag träffar Emil så tar vi det chill sen blir det att åka hem till honom och sova där. Ska försöka uppdatera som jag brukar!
pusss


Softar med syster❤


Chill i stallet!

Precis ridit hoppningen och tittar nu på dressyren eftersom ett pass räckte gott och väl. Som vanligt riktigt fin de hinder han hoppa men det är antingen hoppa högt eller inte alls typ. Hoppade enormt på ett hinder så jag ramlade av men det gjorde mig mer peppad så nästan en hel 90 bana tror jag nog! Men tror det kommer bli riktigt bra sen!
Cherios!

 


Im not to young to feel this way, hear me when I say it babe

Taggar till kickoff med bruds nu! Blir massa prat sen både dressyr och hopp Senare ska vi åka till syster för att fira hennes kille, Grattis Pierre :) Imorgon blir det motala för min del lite senare för att umgås med Emil. Vad tycker ni våran prinsessa ska heta? Désirée är jag verkligen kär i, super fint och tror det skulle passa perfekt. Antar att det bara är att vänta och se :)

H&M fresh start kollektion

Snygga kläder som H&M har tagit fram tycker jag! Kollektionen hittar ni här och här under har ni ett smakprov på en blus jag vart kär i väldans fort!
Billigt med!

Mina tankar - Skönhetstävlingar.

Tänkte börja med att säga, ett av mina favorit program är ''Toddlers&Tiaras'' som är ett program där man följer skönhetstävlingar och tävlande. Jag älskar de fina klänningarna och fint fixade barn eller personer överhuvudtaget. Jag tycker som så många det kan vara överdrivet, men tycker också att om det är något man vill göra så spelar det ingen roll vad andra tycker. För jag vet att om det vart jag som varit till fixad skulle jag älska livet, haha. Skulle känna mig som värsta prinsessan och det tror jag är vad det handlar om. Tror i slutändan så lever föräldrarna genom barnet för de själva inte gjorde det när de var barn.
Även om man kan tycka det är för mycket och de ser ut som dockor skulle jag som alltid vart över tjejig älskat mig om det var jag på bilden. Som en bild för skönhetsidealet. Men allt har två sidor. Som 1 år gammal utsättas för tungt smink och känna att va vacker är det viktigaste som finns. Såg även på ett program som var en dokumentär om skönhetsdrottningar idag. Alltså de som tävlade när de var yngre. En som fortfarande tävlar och en som slutat. De ångrade inte att de hade tävlat mycket och de båda såg okej ut utan att bry sig för mycket.
Det finns ju olika sidor för allt och det kan vara riktigt svårt när alla ser olika på saker men det är vad jag tycker. Alla barnen verkar vara envisa med mycket personlighet. För det är ju också något som bedöms, självsäkerhet. Därför om barnen inte vill tävla märks det och de gör inget de inte vill.

Before I Die


NYTT I GARDEROBEN

Ett tillskott till min lilla parfym samling! Min vår doft tror jag nog ;)


You could say that, you could say that I love us

Godmorgon, panik! NU har jag riktigt damp, hade nyss världens bästaste dröm! Självklart minns man inte det viktiga utan det man bara upplever om och om igen för att se vad man minns mer.. Så himla sjukt. Älskar att drömma så här. Men nu har jag ju panik. OCH ja jag märker nu hur fast jag faktiskt är för ''badass'' grabs, hahaha! Men nu ska jag inte tjata om min underbara upplevelse, för den var ju inte sann ändå :(
Cherios dreamers!


Find a pretty place, and get LOST.

Chillpill med molly och skypar! Nöjd med dagens ridpass, några fina språng, ramlade dock av men lite får man bjuda på! Innan passet var jag taggad som få, helt vild sprang omkring och hoppade hinder samt dansa och sjöng till musiken när vi byggde fram! Imorgon blir det dressyr rätt länge! Ska få honom fiiinfiiin! Toppptrim till laget sen! På fredag är det kickoff för laget så då blir det mys med tjejorna och ridpass på lääängor. Mer om det sen!
PussN


Hey i heard you were a wild one, i wana shut down the club.

Drar mig till elllllinkooo❤ sådär chill efter ett lugnt skolpass och sedan lite drama! Nu ska jag prata ut med bästa och bara dampa som vi brukar! Vi hörs sedan!
Cherios!


Before I Die


I will tell your storie if you die. I will tell your storie and keep you alive.

Godmorgon fina! Igår vart det solande av! Vart faktiskt rätt brun. Nu chillaxar jag till skolan.. Blir matte idag igen! Gårdagen var ändå helt okej med frågestund mestadelen av tiden! Ikväll är det hopplektion, som vi hoppas mycket på då jag är rätt så taggad inför tävlingarna fram till Juni! :) Vi får se om jag hittar på något innan ridningen! Men nu ska jag väl börja fixa mig!
PussN


Before I Die


Time is not opptional, you have it or you don't

Taggar semla hos syster sedan tandläkaren! Molly bjuder på bilden! Stort + till +grader! Vill ha värme till mars!


Some die young, but you better hold on couse we said we would die togheter.

Vaken med tuppen? Sov lite för länge, men nu är jag vaken och kör på't igen! Änu mera matte idag och kallt är det ute så kommer vakna till när jag går ut! Vill verkligen bara sova vidare.. Såg en rätt dålig film igår, Miss.conception eller nått sånt. Äkta tjej film, vart lite besviken ändå. Men nu måste jag börja!
Pusss


Don't play the stupid game. Cause I'm different kind of girl. Every record sounds the same. You've got to step into my world. Give me all your love.

Kollar in läget i bigbrother huset! Verkar helt okey och hanna w. gör det helt klart värt att titta! Gick bra i stallet vart lite dressyr. Imorgon skola igen.. Får väl se vad som händer efter den :) Tänkte bjuda på några gamla bilder!

Before I Die


Är det säkert att du älskar mig? Hör du kärlekens alla toner? Klingar starkt och underbart, underbart.

Hemma från skolan, helt okey dag faktiskt, simon och jag fick leka på SMART tavlan vilket passade mig perfekt till namnet! Om en timme drar jag ut till stallet så antingen blir det tömkörning eller dressyr för Eton. Vad gör ni på lovet förresten? Kan bli så att det blir stan med Emil någon dag och kanske en liten filmkväll! Ska även tvinga Elin att umgås med mig alldeles för mycket, saknar min fina ju! Annars har jag inte mycket för mig, vi får väl se! Lyckas alltid få tusen saker att göra ändå ;)
Cheriiios!


Please don’t, don’t let me go And we said we would die together

Taggar för fullt till skolan, slutar halv tolv eller så! Efter blir det nog stallet, saknar min bebis något såååå enormt! Men nu måste jag fixa mig för blev lite senare idag!
Pussss - snygg? haha!

Påväg hem!

Haft det riktigt bra med Emil! Bio och chill tillsammans ;) kommer inte avslöja mycket här men jag hade det bra! Nu hem och sängen? Bara börja tagga för skola..!


I don't wana start over. I don't wana forget.


SÖNDAG

Drar mig in till stan på bio med Emil ;) kommer bli super, mår bättre bara lite hosta så kommer irritera alla människor på bion :D kom nyss hem från insläpp och nu ska jag bara fixa mig i ett par timmar haha! Imorgon är det ju skola också..
Cherios!


You better hold on. So many things I need to say to you. Please dont, dont let me go. We said we would die together. Some die young.

Även om vi befinner oss på varsinn sida av jordklotet så är vi ändå alltid tillsammans -
Även att du inte ser slutet av vägen, betyder det inte att det inte finns där -
Jag är sjukt lyckad att ha en så galet bra vän! Vet att Elin är med massor på min blogg, men hon är en stor del av mitt liv. Jag saknar dig bästaven och vi måte hitta på massor på lovet!
Du är bäst♥
minnen♥

Before I Die


I am timeless

Påväg hem från syster! Nu blir det nog lite Skype chill sedan melodifestivalen eller något. Btw. Ser fram emot alla sommar nätter som kommer! Ska bli riktigt nice! PussN


UPDATE

Morgon läsare! Chillar framför animal planet. Måste säga att jag känner mig lite bättre :) måste kontakta någon som vet något om hur skolan kommer va på lovet! Mådde inte bra i morse så stannade hemma. Nu ska jag fortsätta att chillaxa!
Cherios ;)


Läsarfråga!


Just nu@


Before I Die


I wish nothing but the best for you two.

Klänningar!
Jeane Blush - Tina Dress hos MylovebasketOne Teaspoon - Surrender Leopard Dress hos Mylovebasket Mina - Mina Pleated Dress With Chain Straps hos MylovebasketMina - Mina Animal Bandeau Dress hos Mylovebasket Vila - Fine Dress hos MylovebasketFrench Connection - French Connection Dress With Embroidered Neck hos Mylovebasket Jessica Rundberg - Mylovebasket.com mode online

Im not to young to feel this way

Vaken och fortfarande sjuk.. Lite bättre men inte mycket! Tänkte berätta om mitt lov: skola. Kul va? Ni ser helt rätt! Ska försöka jobba upp mitt betyg i matten under lovet. Så när alla har svin kul jobbar jag med matte. Antar att jag får leva med det :( nu taggar vi inte för stalljour imorgon!
Cherios!

Bild från när Molly och jag tittade på Cats vs Dogs ;)


Before I Die


Bitch, det roliga är att lika många gillade min bild som din och jag behövde inte klä av mig något-


Sanningen svider ;)

Nothing is what it seems like.

Chill framför Hanna montana' känner mig lite bättre ändå ;) 39,5 graders feber igår och idag bara 36,8! Känner mig som värsta svikaren eftersom Eton får vila så mycket :( vågar inte be någon rida honom om han skulle kasta av någon skulle det va hemskt.. Men nu ska jag chilla lite till!
Cherios!


Before I Die


Just nu@


Its okey not to be okey

Ledsen för sämsta uppdateringen! Blir så nu när jag är sjuk.. Orkar inte resa mig upp för att hämta datorn eller så.. Eftersom det ända jag gör om dagarna är sova är det svårt att skriva om saker men snart kommer allt vara som vanligt! :) hoppas innerligt att jag är frisk till helgen..! Men nu ska jag väl se vart livet tar mig. Btw så är jag SJUKT sugen på typ saffrans bulle.. Och choklad! Åt INGET igår så är rätt hungrig :/ vi hörs sen mina bästa läsare!
PussN ❤


If nothing goes right, go left


I am fabulös, gona make you want it

Chillar i mammis säng, riktigt sjuk.. Ont i huvudet och hela kroppen! Trött och kan inte somna! Satan så jobbigt allt vart, prov hela veckan med så kommer missa massor om jag inte blir frisk snart :( men nu ska jag chilla lite till framför bratz the Movie ;)
Cherios!


Glad alla hjärtans dag

Kärlek på dagen, en otroligt bra dag och hoppas den blir bättre ;) Vet inte om jag börjar bli sjuk, vill verkligen inte så hoppas det bara är tillfälligt. Galet trött också, skulle bara vilja somna om! Konfirmation sen, jane har annat för sig så måste gå själv, läskigt :( Sen hem och plugga lite, sen sova igen, haha :) Men nu ska jag börja sminka mig osv. PussN


Gymnasievalen..


She will go and set the world on fire. No one ever thought she could do that

Snart ut till stallet för en halvtimme dressyr i ridhuset! Peppad något ilf och tror det kommer bli bra! :) Sjukt sugen på banan med choklad, får se om man kan tjata till sig någon sen! Paniken över det där jäkla gymnasiet asså.. Mina tre som jag bara ska bestämma en ordning på nu är: Facetten barn&fritid, Ljunkan Stylist och mitt senaste tillval så sent som igår kväll, Vadstenagymnasiet hotell&turism! Eftersom jag inte har godkänt i matte så är det ju lite svårt att komma in på vissa skolor/program osv men fått höra bra saker om vadstenagymnasiet, men det är riktigt svårt att bestämma en fungerande ordning och det ska lämnas in imorgon! Vi får väl se vad som händer!
PussN - biff↓


Before I Die


Tell me baby will you be here when i wake up? Even with no make up?

Morgon blogg! Chillaxar med jätte äcklig festis och bra musik på att klockan ska slå 07.00! Nu vill jag bara sova.. Grattis till Emil btw! :) Efter skolan någon gång ska jag ut till Eton och ta ett pass i ridhuset tror jag nog :) Ska faktiskt inte ha något av mina nya saker idag utan de tänkte jag ha imorgon :) Nu ska jag börja fixa mig!
Cherios


You can go hard or you can go home

Ny duschad och nöjd chey tar det chill helt ensam! Helt okey på bodaborg, fick med mig en super fin tröja hem och hemresan var riktigt kul :) Imrogn, måndag slutar jag tidigt så åker nog direkt ut till stallet! Eton fick vila, skanar min pluttis, ville passa på att säga gratis till bästa vän och en tredje placering med en felfri runda i dagens L:A! Nu ska jag logga in på skype och chilla, kanske något lol spelande, sedan sova! ;)


BODABORG

Snart framme! Buss chill med jane och Mika vårt lag är rätt brååå asså! Lag nummer 10! Sjukt taggad, när jag kommer hem är det bara att dra mig ut till stallet, sen lite chill! Imorgon är det måndag.. Jobbigt osv men det får väl la duga!
Cherios!


Just nu!


Before I Die


Nytt i garderoben


Just shoot for the stars if it feels right and ame for my heart

Vaken och påväg till stan! Gårdagen vart väldigt misslyckad om ni frågar mig.. Men nu ska jag in till stan och chilla! På tisdag är det alla hjärtans dag, mys right? Vi får väl se.. Men ni får väl en bild sen på det jag får med mig hem!
PussN


Before I Die, det jag redan har klarat av.


Before I Die


How did you know, if i never told. You found out i got a crush on you.

Object - Shandy Top hos MylovebasketSisters Point - Hack Top hos Mylovebasket ASOS - ASOS Tie Waist Asymmetric Cami hos MylovebasketHunky Dory - Effortless Stripey hos Mylovebasket ASOS - ASOS Ponti Deep Lapel Blazer hos MylovebasketTiger Of Sweden Jeans - Slender Jeans W42659 hos Mylovebasket Jessica Rundberg - Mylovebasket.com mode online

So they say how are things today, they take me over sea.

Morgon världen! http://www.youtube.com/watch?v=B15Q_IbYaQk
Riktigt trött så vill sova! Men som vanligt går inte det.. Skönt med sovmorgon liksom. Rätt så chill dag sen hem byta om kanske och dra mig till Alexandra och Emma för att umgås sedan nattfotboll! Hoppas att dagen kommer bli helt okey! Imorgon kanske det blir att umgås med hampus, vi får se :) Söndag bodaboooooorg med Jane! Helgen kommer i helhet nog va rätt bra ;)
Cherios!


Before I Die


Emil äger & är cool

Chill på skype med Emil↑ Snart dressyr sen heeeem och sova! Fredag imorgon otroligt skönt! Nattfotboll med bästa cheyorna! Måste även plugga massvis på no och skit, tråkigt och jobbigt! På söndag blir det att dra till bodaborg! sjuuukt nice! Gick helt okeyyy på nationella! :) Nu drar jag till stallet inom kort!
Cherios!
Thaemil↓

BESTA ❤


Bowling asss


Damn, damn, damn i wish you were here.

Godmorgon! Nu ska jag dampa lite eftersom nationella är om en timme! Försov mig lite så hinner inte blogga egentligen, men senare blir det dressyr ilf! Men nu ska jag fortsätta!
PussN

L.O.V.E


@Just nu

Jag är normal, ibland ;)

This is ten percent luck, twenty percent skill Fifteen percent concentrated power of will Five percent pleasure, fifty percent pain And a hundred percent reason to remember the name!

Hemma från en sådär skoldag. Rätt seg och tråkig, men som vanligt kan man inte göra annat än att älska livet ;) Målade super fint med Elin på bilden! Grattis till Casper förresten, fyller år idag pöjken! Snart hoppträning da, riktigt inte taggad men får väl se om det går bättre idag! Imorgon börjar jag dagen med tre timmars nationellt prov och kladdkaka♥
Fort Minor (Featuring Styles Of Beyond) – Remember The Name
Train – Drive By

Jag saknar det som inte finns, bara du kan bära det som gör så ont i mina ögon.

satan så sött.

Before I Die


oh i swear to ya i'll be there for ya this is not a drive by

Godmorgon lääääsare! Nu blir det att göra det vanliga, fixa mig och sen till skolan. Har idrott första lektionen typ fotboll tror jag. Igår var det bara 3- så hoppades att det skulle hålla i sig men självklart är det typ 14- nu.. Vi får hoppas på sommar! Igår på hoppningen gick det väl okej, har gått bättre har gått sämre. Men jag känner att jag är otroligt känslig för allt nu, jädra hormoner! Tjuter för liksom sånt som inte betyder något? Haha. Måste bara passa på att fråga -
Svalkar vinden? Värmer solen? Ser du något bakom molnen? Känner du lyckan genom sorgen?


Just nu@


Before I Die


Take me Home, ill be your woman

Sitter i omklädningsrummet med Isabella och Ebba. Precis haft judo, var faktiskt helt okejjj! Nu är det bild på schemat puss!


It´s gonna take some time but I know you´re worth fighting for!

Morgon! Sjukt trött och kall.. Inte glad alls. Pratade skype igår, länge sedan nu det var kul ;) Nu ska jag bärja sminka mig snart sen bara vänta på att nationella provet ska komma igång. Efter skolan är det konfirmation och sen är det ridning, hoppning. Eftersom det inte var något i onsdags så hoppar jag in i en annan grupp. Men nu är det bara att bita ihop och köra!
Cherios


Jag är stolt, jag är ryttare.


Anyone can SIT on a horse. Not anyone can RIDE a horse.


Somliga ljus brinner aldrig ut.

Tro det eller ej men bloggar från badkaret ;) myser ner efter ett tag i stallet, fixade naglar och taggad inför nationella imorgon! Mina tår var isbitar förut så nu brinner dom! Pratade med ida om allt och nu ska Elin bebis ringa så vi kan dampa om allt och inget! ;) men nu ska jag chilla!

PussN

 


Bild med fina Bella och Ebba!


Before I Die


Såklart jag blir avundsjuk när du kramar någon annan tjej, för i några sekunder har hon hela min värld i sina armar.

Godmorgon världen! Eftersom man totalt vänt på dyngnet igår var det riktigt svårt att somna! Men tillslut sov jag som en liten bebis. Nu ska jag börja fixa mig till skolan, Elin är sjuk så vill bara säga krya på dig finis! Molly ligger på golvet och stirrar ut mig.. Super söt, eller? Efter skolan ska jag till marinas och fixa naglarna sen ut till stallet och rida. Det vart ingen ridning igår så saknar mitt pucko! Men nu måste jag dra!
Cherios


blanda aldrig ihop min personlighet med min attityd, min personlighet beror på mig och attityden beror på dig

DAY - Day Doodle hos MylovebasketTFNC - TFNC Top Bow Front Gathered Cami hos MylovebasketM By M - Saxo Sweatshirt hos MylovebasketHunky Dory - Effortless Stripey hos MylovebasketFriis & Company - Crash Shoulderbag hos MylovebasketVero Moda - Yvonne Top hos Mylovebasket Jessica Rundberg - Mylovebasket.com mode online

Before I Die


inspiration.

inspiration, a moment of weakness.

People change, things go wrong, but just remember that life goes on

Just nu ligger jag i sängen med bästa kusin, funderar över hur allmänt DUMMA I HUVUDET folk kan vara osv. Vart sent igår och vaknade vid typ halv 3.. Hade riktigt kul i stan och på bussen hem! Snart ska jag ut till stallet! Skönt med 6- eftersom senast jag va ute var det typ 23- !? Höll på att dö!
image description
Älskar dig bästis, den där bitchen ska ångra att hon föddes.

Steve's coffee med bästa!


You should have known the price of evil, And it hurts to know that you belong here

Jag har alltid gillat den lite faligare typen av killar. Som tidigare nämda ''Emo's'' eller så. Lite mörka men snälla. Godhjärtade men som kanske retas lite. Små omogen och söt, snygg osv. Är ytlig för det är vi alla. Om man gillar någon måste man ju va attraherad av dens utseende med. Förut var jag mest tillsammans med yngre men nu känns det som om den fasen är förbi och nu verkar det som om players är något som fastnar på mig.. Sjukt sugen på en grabb iallfall! Ta det inte fel, gillar den oskuldsfulla grabben med men något jag tycker är riktigt hett är piercingar!
omgomgomgomgomgomgomg↓


Känslan i magen beskriver mina känslor för dig både positivt och negativt. Antingen vill jag spy eller ha dig här bredvid.

Jobbigt allt vart nu-

Before I Die


LookALike?

Sarah Tjulander http://sarahtjulander.myshowroom.se/
&
Saga Husberg http://sagahusberg.blogg.se/
Är rätt lika, eller vad säger ni? ;)

Grabben, du har satt din sista potatis!

GASH, allmänt tjurig på den manliga männskligheten!
Har haft det helt okey med alexandra och emma iallfall! Somnade runt tolv osv men mycket prat osv. MYCKET. Alltid lika kul att få reda på sånt man inte visste om.. Manshora :') Men idag blir det att rida sen får vi se vad som händer :) Liteplanerat men man vet ju aldrig! Tycker ni kan hjälpa mig att välja mellan Ljunkan och Facetten!
PussN

Emo, musikstil, utseende?

Jag har fått mycket skit när jag sagt saker som ''Ditt emo!'' eller ''Sluta va så emo!'' Varje gång har man fått höra ''Emo är en förkortning av Emotional, det är en musiksmak, inte en klädstil!''
Jag tror att från början var det så som ni säger. Men med tiden så har det utvecklas till ett sätt att betee sig och att klä sig. OFTAST är det så att man klär sig på ett visst sätt när man lyssnar på en viss sorts musik. Inget fel med det. Säger heller inte att ''Emo'' är något dåligt! Tror även att Fjortis från början kommer från musiken. Eftersom man då oftast gillar att lyssna på en viss musik. Det har då med alltså utvecklas till en stil. Skillnaden är att fjortisar verkar vara mera tåliga eftersom de inte skyller ifrån sig på musiken så fort någon kallar personen för fjortis. Jag är en sådan person som när jag är deppig lyssnar på depp musik. När jag är glad lyssnar på dunkadunka musik osv. Musiken är mitt allt och den har stor inverkan på mitt liv. Tror det är så för alla. Menar inget illa mot ''Emo'' kulturen men om ni ska vara på ett visst sätt, inspererat från andra som blivit inspererade av musiken, stå för det!
Tycker förövrigt att stilen är riktigt fräck och cool!


Vi hade aldrig ''kärlek vid första ögonkastet'' så det var en jävla tur att du gick förbi igen!

- Antar att det är okey att du tar saker jag kommer på, det gör ju mig till någon du vill vara som.

SKOR
Högklackade

Have2have - Chix Shoe hos MylovebasketWildflower - Clotilde hos MylovebasketASOS - ASOS TINO Suede and Zip Ankle Shoe Boot hos MylovebasketKG - Platåpumps Sugarfree Shoes - Dora hos MylovebasketChinese Laundry - Hot Island hos Mylovebasket - Chinese Laundry: Haylie hos Mylovebasket - Miss Sixty: Lianne hos Mylovebasket Jessica Rundberg - Mylovebasket.com mode online

Café mys med barnen!


En vän är en person som kommer när andra försvinner.

Vaken, på topp(?) och laddar upp med Mange bjuder för kvällen! Har jag sagt att jag typ älskar våra fredagar i skolan? Sovmorgon till 10.25 sedan svenska, ps och so, språkval slutar 13.45! Okej, jobbiga lektioner men ändå sjukt nice med fyra lektioner :) Det jobbiga är ju att eftersom jag inte kommer upp själv så får jag gå upp vid halv sju när mamma åker.. Vet inte hur länge tjejkvällen håller på men om jag kommer hem och inte allt för sent kanske det blir att träffa Micke. Helgens andra planer? Tar dagarna som dom kommer helt enkelt! Inte en aning alltså :)
Cherios!


Visst fan var det dig jag såg på Efterlyst häromdan' Amen tyst! Det var inte jag kompis.

Jofama - Nina Jacket hos MylovebasketVila - Livanna Knit Cardigan hos Mylovebasket ASOS - Sauce Armor Panda Pullover hos MylovebasketGood Work(s) - Come Together hos Mylovebasket Kling - Big Shirt hos MylovebasketRut m.fl. - Fia Fur Waistcoat hos Mylovebasket Jessica Rundberg - Mylovebasket.com mode online

I heard you're a player. Nice to meet you. I'm the coach.

Otroligt skönt att lägga sig i sängen med en kopp te, Idas fina inbakade fläta och mysigaste sockarna! Gick väl bra att rida, hade panik och klagade som fan bara för jag frös som en gris! Förstår inte hur Ida orkade med mig, haha! Imorgon är det fredag och då blir det Tjejkväll med Alexandra och Emma m.m. Vet inte vilka mer som kommer? :) Riktigt mys och kul! Prat och skratt som vanligt hoppas jag på! Blir väl mer bloggning då, kanske nått om min outfit dåå.
Cherios!


Dags för fredagsmys! - taggar fredag imorgon!

Påväg hem från stallet!


Someday, when you dont feel sad and want to hang out, just Call

Hemma från skolan och syster, åt semla och pratade om gymnasiet. Ska hjälpa mamma att fixa msn så hon kan snacka med sina ragg, haha! Riktigt kallt ute idag igen! Vill ha sommar juu! Bra dag i skolan ändå, var nere hos syster ett tag ju och det gick också bra! Men nu ska jag väl börja tagga för att rida på hjärdet med ida och sen teori!


Before I Die


Dagens Outfit!

Dagen chill outfit!

I'm telling to you mama, there's no need for a drama, but I don't wanna study, I just wanna party.

Morgon! Hört att det är RIKTIGT kallt ute så har lust att bara gosa ner mig! SOmnade runt halv tolv igår, va riktigt trött ändå. Som sagt är det en jobbig dag idag! Självklart ska jag till sjuksyster under engelskan, den bästa lektionen.. Om ni har några bra låt tips, skriv dom här under! :)


Länkbyte

Titta in hos tjejen här under, en snygg tjej som bloggar om sitt liv!
Bara ett klick bort! ;)
Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!

I get a good feeling yeah.

Vila Basic - Femme L/S Long Top hos MylovebasketTFNC - Nore Embellished Top hos MylovebasketVila - Ea Top hos MylovebasketNelly White Label - Sindri hos Mylovebasket Vero Moda - Sallys Tube Top hos MylovebasketVILA - Mailbox Knit Top hos Mylovebasket Denise Janatuinen - Mylovebasket.com mode online

Before I Die


Svalkar vinder? värmer solen? Ser du något bakom molnen?

Hemma från stallet, tidigt va? ;) Efter skolan gick jag hem med Bella en bit sen svängde jag av till Fanny, träffade Kevin och Anton sen vart det direkt hem. Mikaela var sjuk så tog ett dressyr pass då ingen kunde ta våran hopplektion! Red i ridhuset med Matilda och en stund med Elin! Myser just nu med hund precis bredvid mig med ett ben! :) Riktigt söt kan hon vara. Imorgon är det teori på dressyrlektionen så vi får se vad Eton och jag hittar på, har världens jobbigaste skoldag imrogon med! :/
Aja livet går vidare, puss!

Den där blicken du gav mig är gammal nu.

Chillpill med Elin och Bella på bild lektion! När vi slutar runt 16.40 drar jag till Fanny och hämtar Molly i kylan! Sen hem, äta, sova och stallet! Bloggar mer när jag kommer hem bl.a. Tror jag ni får lite Wanties!
Cherios!


Chill kort med bruds!


If you're falling of a building you might as well try to fly.

Godmorgon fina läsare! Dagen består av skola och sen hoppning! Just nu är jag för trött för att tagga. Det är också sjukt kallt ute! Får inte tag på Elin så vet inte om vi har teori nu på morgonen eller om vi har något annat! Men nu ska jag börja göra mig iordning! På fredag blir det nog att va med Alexandra och Emma! :)
PussN


RSS 2.0