Det är sjukt, jag skulle kunna älska dig.

Vet ni att för ungefär ett år sedan skull jag sagt att ha blogg inte va nått för mig?
Att det här var min favorit låt Mellony – Sluta Blogga - No Bloggers Edit
Och att jag har haft runt 6 tidigare bloggar?
Haha antagligen inte, men det är sant! Nu bloggar jag flera gånger om dagen!

Never again ill find someone Like you.

Stannar på McDonalds efter ett helt okej besök hos stylist! Verkar som en bra linje dock mindre bra lokaler.. Men vi får se :) ni får här under en före och efter bild! Riktigt roliga tjejer och va alla bra vänner vilket gjorde det roligt :) lite forever alone ett tag men det fick bra!
Cherios!


Before I Die


Ingen såg mig, ingen hörde, inga bevis och det var inte jag

Dagen slutar med Hemkunskap och då drar jag till ljunkan( Anders Ljungstedts Gymnasium )! Tror inte jag hinner till konfirmationen. Eton får vila men eftersom det är teori på torsdag så sa Ida och jag att vi ska rida på hjärdet då. Drack te nyss så tippar på att jag kommer få sjukt ont i magen! Väldigt nervös eftersom jag antagligen kommer bli själv en stor del av tiden, får se hur det blir! :)
Cherios

gggggaaaaaahs

Riktigt irriterande med att se alla ''förhållandestatusar'' på facebook! Vill med ha en grabb! Vafan liksom! Någon som känner sig träffad? Hahaha, nej men ärligt skulle det va super mys med någon fin person bredvid sig!

Folk klappar dig på ryggen för att veta vart kniven passar bäst..

WANTIES
VILA - Herm Solid Shirt hos MylovebasketClub L - Shredded Vert Jumper hos MylovebasketJofama - Retro-Woman hos MylovebasketLipsy - Lipsy Black & Gold Strap Watch hos Mylovebasket
Wrangler - Wrangler Sleeveless Denim Western Jacket hos MylovebasketJeane Blush - Sanna Sweater hos Mylovebasket Jessica Turesson - Mylovebasket.com mode online

Respekten ökar och jag njuter, mitt rykte ligger på topp

Efter en runda ute med Ida så vill jag bara säga, det är rådjurens feeel ;) nu ska jag lägga mig i badet och titta på pll och käka brownie ;) imrgon är det ljunkan för min del och får se hur det går ;) ska kolla närmare på hantverk- stylist eftersom varje test jag tagit har det stått att jag ska bli det ;) det märks! PussN


Do It Like A Brother Do It Like A Dude.

Drar mig till skolan för att lömna in min dator, gosa med Elin och gå på masssor lektioner! Först ska jag bara hitta några strumpor! Helgen har vart helt okey så nu taggar jag redan nästa ;) Efter skolan ska jag rida bebis sen plugga matte(?) Vi får väl se!
Cherios!


En pojkvän låser sin mobil, men en äkta pojkvän skulle säga ''älskling kolla smset åt mig''.

Snart Toast, sen duschen! Har ridit och det gick väl helt okey även solat :) Säger som jag ofta gör, jag är sjukt sugen på en grabb att kalla min! Håller även på att ladda ner seeesong 1 av Pretty little liars! ♥ Så sen blir det att nörda! Förslagen om pulkaåkning ramlar in men det är inte kul för det är så jädrans läskigt :( Men vi får se!
PussN -
I chose to be who I am

Tala är silver men tiga är guld♥

Le åt situationen och ba sjung
Ingen såg mig, ingen hörde, Inga bevis och det var inte jag
Inge avtryck, inget DNA,Tekniskt sätt ja, det var inte jag
Inga snitches, som är vittnen. Vad kan jag säga domarn, Det var inte jag
På mitt förhör, ni finner inget, Förutom två ord
"ingen kommentar"


Oh, I see the truth in your lies, I see the scars that remain.

Lite Wantiies -
Minkpink - Minkpink Dead Poets Society Blouse hos MylovebasketSexy By Sweden - Sexy W Jacket hos Mylovebasket Vero Moda - Berna 3/4 Blouse hos MylovebasketASOS - ASOS Leather And Suede Tucklock Satchel hos Mylovebasket Jofama By Kenza - Kenza 3 hos MylovebasketSisters Point - Leffe Top hos Mylovebasket Minimum - Abelia Knit hos MylovebasketVila - Play Blazer hos Mylovebasket Ramona - Mylovebasket.com mode online

Maybe you should just shut up even when it gets tough, baby this is love.

Just nu sitter jag i köket och passar min bebis valp ;) Badade henne och hon vart super snygg! Gårkvällen var helt okey :) Vid 3 blir det uteritt med syster, Malin och Lovisa :) Efter det ska jag sola! Super blek nu! Bara jag som tycker players är sorgliga? :o Varför måste dom va så jäääävlans snyggaaaa..Nu ska jag koka nudlar! ;)
Cheriiios :)

Tjäna pengar på din blogg! :)

Glöm inte bort att du kan tjäna pengar på din blogg!
Klicka här under↓ :)

Taggggggar låtar -

Manian – Ravers In The UK - Video Edit
Manian – Loco - Video Edit
Manian – Welcome To The Club - Video Mix
Manian♥

Hagmys!


I see your face and I hear your Voice but there's nothing i can do

Stalljour nu då, har släppt ut ridskolans hästar och börjat mocka! Satt en stund med estra och tog det lungt, hon är så fin! Hon mår ju inte bra så får se om det är någon som vill köpa henne som avelsto eller så. Annars blir det tyvärr att avliva henne.. :( LouLou gick omkull igår så har värsta såren! Stackaren! Men nu ska jag fortsätta mocka så det blir klart!
PussN


Nu lever du ditt och nu lever jag mitt liv. Det är tack vare dig som jag tagit mig hit.

Jag älskar hela dig inte bara ditt utseende.
Livet kan va rätt kul ibland för så nyss som igår kväll låg jag och funderade på om jag kunde komma över grabben som jag gillat så länge och att det kändes som en bra ide. Nu när jag sätter på sofijah och tänker på allt så vill jag inte släppa honom. Det kommer bli bland det svåraste jag gjort enu att ens försöka komma över en sådan kille.
Vet ni vad jag menar? Tänker inte börja klaga men måste ju få skriva av mig! Jag känner nu att jag börjar gilla en annan och tänker om han kanske kan bli den som får mig att bli av med de här känslorna. Vill ju inte hålla på och tänka på någon som aldrig tänker på mig!

Hemma från simhallen!

Haft en super dag i stan med barnen♥ Mycket skratt, prat och cp skador! :) Saker har blivit stulna och tappatsbort, fixade ju ett nytt navelsmycke som ni får bild på här nerdanför↓ Kanske ska ut en stund nu! Imorgon är det ju stalljour så blir upp vid halv 6! Men vi får se vad som händer ;)
Cherios!


Come on get me get me on the floor, what you waiting for?

Lyssnar på Britney Spears och tar det chill! Gamla låtar så man lätt kan sjunga med :) Sjukt jobbigt att man måste gå upp vid halv 7 även att man har sovmorgon bara för att man inte kommer upp annars :/ Men har packat väskan till senare och har mycket extra tid att blogga på! :) Har typ fyra lektioner idag slutar kvart i två!
Då drar cornyhorny och jag till bussen. På lördag har vi stalljour, gå upp klockan halv 6! Inte taggad alls, trött! Om en timme drar jag mig till bells och går till skolan :)
Hörs Gullliiisar!
With a taste of your lips
I'm on a ride
I'm addicted to you
Don't you know that you're toxic?

All I want is to mess around and I don't really care about If you love me, if you hate me. All my life I've been good but now, what the hell..

Lite wantiiiies -
ASOS - ASOS PETITE Exclusive Strapless Party Dress With Sequin Drape hos MylovebasketJofama - Moscow Hat hos Mylovebasket
Vero Moda - Laney Top hos MylovebasketHave2have - Shoe hos Mylovebasket
One Teaspoon - Classic Chunky Knit Jumper Grey hos MylovebasketObject - Julie True Top hos Mylovebasket VILA - Blasca Fur Jacket hos MylovebasketRiver Island - River Island Crop Jumper hos MylovebasketMadly - Sally Necklace hos MylovebasketNelly Trend - Oh My Pants hos MylovebasketBubbleroom / H - Halsband hos Mylovebasket Rules by Mary - Adrienne Boot hos Mylovebasket Jessica Rundberg - Mylovebasket.com mode online

Jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara, baby

Hemma från dressyren, kall men nöjd! Kom på att det här har vart en otursvecka för min hand/arm! Först får jag en sticka i ett finger, sen slår jag i tummen i en vägg sen vrider jag handleden fel så den gör jätte ont! Sen bränner jag mig på samma finger med stickan -.- ! Dagen på Facetten har gått super bra, riktigt nöjd och just nu väntar jag in tisdagen på ljunkan för att då kunna sätta mig ner och tänka på vart jag vill gå och vad! :) Imorgon som sagt blir det federal och simhallen med fina barn♥
PussN
- saknar sommaren!!

Soffan med Elin!

Mys med bästa i soffan utanför natur! Riktigt sugen på sam nu, irriterande att inte kunna bestämma sig! Käkat pizza och snart ska man käka lite godis kanske ;)
Cheriiios!


Nästa - Facetten!

Drar mig iväg! Outfit of today -

 


The one that got away -

Tänkte ägna det här inlägget åt en grabb som jag hoppas läser detta och tar åt sig.
Det var verkligen tråkigt det som hände för jag tycket om dig, den bästa killkompisen jag haft! Kunde säga saker till varandra och du var alltid drygast♥ Haha, några otroliga minnen och det är jobbigt att vi inte skriver mer. Träffades några gånger och bara pratade, skrattade och kände verkligen att jag kunde va mig själv med dig. Vet inte vad som hände. Vi hade det super bra ett tag sen slutade vi skriva, sen började vi igen och sen bara stopp. Jag slutar skriva med dig när du är allmänt tjurig och inte kan sluta va så tråkig. Frågar så många gånger vad som är fel men du säger att det inte är nått. Älskar hur jag drev med dig när jag gick bredvid dig och du knappt kunde gå. Ropade älg åt en hjort och så mycket mer! Hur vi gick i regnet i typ två timmar och bara pratade och jag sket totallt i hur jag såg ut. - när jag kom hem fick jag dock en chock. haha! Du är en otrolig grabb och den enda killen jag någonsin berättat en sak för. Nästan den enda av båda könen. Tror inte du fattar riktigt, du är en av de få som jag litar på och det kommer aldrig försvinna. Minns att när jag tjöt som fan att jag berättade för dig och du skrattade åt mig, fick damp på dig men du brydde dig inte och tillslut gjorde inte jag det heller.
Bästa♥ - du är/var en otrolig vän & hoppas allt löser sig.

Ha det bra, vi hörs, vi ses - I dina drömmar.

Hemma från stallet! hahahah, börjar inte bra, först är jag värsta mongot och springer så halkar till och slår nageln i väggen. Den spricker och får sviiin ont! Sen väl uppe i ridhuset gör jag något konstigt med handleden så den gör lika ont och kan typ inte röra den -.- men rider ändå! Hoppar med världens starkaste men fortsätter, stolt! Sista rundan på banan var otroligt fin, så glad att jag har min bebis♥ Morgon dagen ser helt okey ut! Först Facetten och pizza! Sen dressyr :)

Hund!

Så fin!


Let me come home, home is whenever im with you.

Glömt att berätta om att jag ska till facetten imorgon på ''prova på dag'' ska alltså prova olika program - Barn och Fritid, Samhällskunskap. Ser fram emot det och tror det kommer bli en upplevelse! Kommer vara där hela dagen och kommer ha sam med Elin, dock kommer jag va typ själv på b&f men har ju Ida! :) Vi får se hur det går!
PussN

Jag går i dagar i tröjan du hatar för jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara.

Ska väl snart börja fiiiixa mig inför dagen! :) Kommer bli massvis med lektioner och väldigt jobbigt just för jag är så enormt trött, vill bara sova! Efter skolan ska jag på utvecklingssamtal och sen är det hopplektion med Eton ;) Pratade med Cornelia igår så det blir så att vi åker till linköping och medans de andra kanske går på donken så drar vi oss till federal så köper jag ett nytt navelsmycke! :) Senare idag tror jag nog det kommer ett litet tanke inlägg med! Har jag berättat att jag just nu håller på att spara till en systemkamera? Det går väl sådär ;) haha! På bilden lånar jag min kära vän Emma's fina :)
Cherios! :)


A strong girl, is someone who can cry themselves to sleep at night and wake up with a smile on their face.


Svar på frågestunden!

Vilken är din favorit pokemon?
Gardevoir!!

tja. ska vi ha bruk? (Brutalt Rövknull Utan Känslor.)
hahahhahahaahaha
Nej :s


tjenare mannen. vad gör du då?
Hej på dig själv, svarar på dina fina frågor ;)


hi. I am a pirate would you make out?
nej..



hajhaj. vad använder du för balsam? för ditt hår osar :)
ahhah cp.


tjena osar du mycket eller?
hahah nej -.-


tja hänger du här ofta?
För ofta ;)



Hur länge har du varit kär i Linus Andersson? :)

Hahah, nejnejnej!
:
Vilket gymnasium ska du välja?:)
Inte en aning, men det står mellan ljunkan, facetten och praktiska! :)


Svar på tal-

Vilka bloggar läser du varje dag?
Läser massvis när jag inte har något att göra men här är de som jag läser varje dag!
vänners bloggar-
http://eelinggustafsson.blogg.se/
http://www.nattstad.se/janetember
http://bellaaphotos.blogg.se/
http://moajonsson.blogg.se/
http://idafagberg.blogg.se/
andra bloggar-
http://ztreliin.blogg.se/
http://www.nattstad.se/bezzie
http://www.ponnysanning.se/
http://lollorydhxd.blogg.se/
- hoppas jag inte glömde någon! :)

Show you another side of me.

Målar fiiint på elevensval! Sista lektionen sen är det konfaaaa! Om ni är i min ålder osv. Vad har ni på elevensval? ;)


Men det kändes okej när du visade mig hur man gör något äckligt baby.

Gosig äpplejuice såhär på morgonkvisten! Tar det chill med lite musik och ska snart börja fixa mig :) Har skridskor idag, sjuukt tråkigt och jobbigt. Suger på skridskor! Haha! Efter skolan är det konfirmation får se hur det går :) lite taggad ändå. Sen hem duscha sova eftersom Eton vilar på tisdagar :) Ska försöka somna tidigt.
Cherioos for now!


Jag vet hur du funkar, jag kan dig utan och innantill.

Hemma efter att frusit ihjjääl med sötis Ida ute i stallet! :) Har haft en hyfsad dag lite medelmåtta sådär! Eton lyssnade super bra över hindret och fick riktigt fin galopp efter! Min bebis♥ Fick en video från ida men orkar inte lägga över den till youtube idag så ni fick några bilder i förra inlägget! :) Lärt mammi hur man använder spotify nu med! Imorgon ska det bli 15- grader! SKAM..
Men nu ska jag försöka sova, nattii läsare♥
Kan man sakna någon man aldrig träffat?

Jag är förlorad igen, står här med dig när och du är det ända jag känner.


Om det är insidan som räknas, varför är vi då inte födda ut och in?

Myser i soffan och taggar för ridning! Blir uteritt med Ida eftersom Elin dissa! :(
Men bästa ida och jag kommer ha det super! ;) irriterande, har nämligen utvecklingssamtal på onsdag så ingen stan då heller! Men torsdag! Då blir det nog av :s
Skriver ett inlägg sen!
Cherios :)


I need your loving, You got that kind of medicine that keeps me going

Vaken, pigg(?) och närvarande! Passar på att göra ett inlägg medans jag väntar på plattången! :) För er som undrar plattar jag mitt hår i stort sätt varje dag! :) och Ebba får ryck på mig varje dag för att mitt hår inte är slitet :PpPp Senare blir det att rida! Skulle ju till stan men som vanligt blir det inte så, åker nog på onsdag istället. Men nu ska jag fortsätta, hörs sen! Här får ni ett låt tips-
Norlie & KKV – Tröjan du hatar

les plus beaux que j'ai, c'est vous

Kyrkan till typ 12 hade det riktigt bra ;) Sen lyssnade vi på en från ett av koncentrationslägren i polen, vilken berättelse och vilka minnen hon måste uppleva speciellt när hon senare återvände till platsen där hon plågades. Sjukt, sen typ hade vi lite info om berlin och hur det skulle se ut med kommande träffar :) Längtar suuuper mycket till tyskland, kommer bli gaalet! Kom nyss hem från stallet, red bästa lite lungt och det gick bra! Det har kommit massor snö så typ värsta ovädret ute! Snodde en bild från Carolina hoppas det inte gjorde nått! ↓
Cherios!


Nu vill jag bara ha dig baby

Har nyss duschat och är sjuuuukt tröött, nu ska jag snart till kyrkan med Jane och lyssna på nått om konfirmationen :o Kommer väl hem vid typ fyra, då ska jag sova! Eller så känns det nu ilf. Måste lämna in den här skitdatorn med skärmen är typ lös och är värsta cäpe. Har dock inte lika ont i magen längre så kan gå nu, haha! Bäst att börja fixa sig, skriver nog ett inlägg när jag kommer hem!
Cherios
Ansiktet – Äckligt
Sommar och gamla bliiingmobilen♥

Jag försöker se upp till himmelen nu, men jag kan inte se dig något mer.


Uhuhu, show me how you do. Hey, i heard you like the wild ones?

Shulululu, sjukt ont i magen! Smsat runt och nu har jag ändå bara tagit det lungt i sängen, städat och gjort det fint till ingen ;)  Imrogon börjar man dagen med kyrkan och Jane! Sen församlingsgården och ta ut Eton på en tur med :) Sedan är det bara att tagga för en ny vecka sen är det typ sportlov, eller? Inte en aning faktiskt :s Men har faktiskt tänkt att istället eftersom jag inte åkte in och köpte piercing idag så åker jag på måndag istället :) Hoppas ni får en bra kväll!
Tjingeling!
- haha ful♥


Micke träningen!

Han var superfin i framridningen men väldigt galen som vanligt.. Fick styra in honom i vägen många gånger men tror han börjar fatta ändå! Fina skutt och lyssnade mycket bra tillslut. Vi var dock tre på en krokig väg och det var svårt att inte krocka så lite problimatiskt men det gick :) Sen skulle vi hoppa vattenmatta och tyvärr va jag lite för seg med att trycka över honom för det var så läskigt så han vägra och typ slängde upp huvudet så jag bet mig i munnen och fick värsta skrapsåren, spottade blod.. Men sen körde vi igen ;) Fick ihop honom mycket bra på småvolterna i sista övningen och han hoppade fint i dom högre höjderna!
Får se om Linnea tog några bilder på mig, om hon gjorde det så får ni självklart se dem! :)
Eton, Jag, Idapida och Roddis♥ fiiinaa hahahha!♣

Gymnasiet?

Hur många har läst Egoboost av Isabella Löwengrip ''Blondinbella''?
Jag har, och den har vart till stor hjälp nu när jag ska välja! Mitt första val (eller andra vet ej) är Hantverk(Stylist)på Ljunkan och jag valde det inte för jag tjänar bra på det eller för att det är nått som det finns mycket jobb innom osv. Utan för det är något jag gillar och tycker är roligt! För det är just det Isabella menar, att dom som väljer något dom inte tycker om kommer antagligen ångra sig. Även påpekar hon hur många som inte jobbar med det dom utbildade sig till. Jag tror Stylist är en inriktning som skulle vara en riktig upplevelse och något som jag skulle ha mycket kul på. Sen skulle det inte va helt fel med pengar och ett jobb senare. Men det är sånt som kommer då. Jag tycker som så många andra säger att man ska leva livets varje sekund och hur kul är det om man inte gör något som man inte vill? Nu säger jag inte att ni inte tycker om natur och allt ni ska gå men jag menar bara att eftersom jag inte gör det så tänker inte jag ta det bara för det ger mer jobb och valalternativ. ''När ämnen man läser lockar en själv blir det lättare att kämpa, skolan känns enklare och man presterar bättre, vilket får självkänslan att växa. - Är det rätt så är det lätt.''
Hahahahha, jag och kasra i typ 7an? ;)

Jag är ingen svikare men om du ger upp om mig, förvänta dig inget mer tillbaka.

Hey, I heard that your a wild one.

Just nu sitter jag i min mysiga säng och bara tar det lungt, chattar @msn och bara lyssnar på bra musik! Fick sällskap av Casper hem pratade och bara halkade! Haha! Måste säga att livet är helt okej. Längtar väldigt mycket till nästa fredag det kommer bli rätt bra! Skolan btw var räätt bra typ tittade på gymnasium och olika program! So förhör som gick gr8 och lika kul på franskan♥ som vanligt! Bjuder på sommar bilder. för den är så sjukt saknad och taggar som bara den!
Cherios!



Skön grabb!


I eat boys up, i am cannibal

Drar mig till babbsi med Casper! Skriver om träningen med Micke sen :) riktigt skönt med myyyyysssss kläder ;) har också planerat för ett längre inlägg om mina tankar och funderingar kring gymnasiet missa det inte! ;) frågestunden kommer även upp någon dag!
Cherios gulllss!


Dear mama, you helped me write this, by showing me to give is priceless.

Hatar att vakna..
Nu är det bara att ta det lungt en kvart till typ sen börja göra sig iordning! Blir Maria Nord det första typ vilket känns helt okej. Slipper kanske matten, skönt även fast man behöver den! Hoppas verkligen jag hinner in till Linköping i helgen så jag kan byta navel piercingen! :) Ssssjukt ont i magen så får se vad som händer men det ska nog gå bra! Lägger nog in nått inlägg efter skolan"
Cherios :)
I never knew what i wanted intill i looked in to your eyes.


Godnatt finisar!

Drar mig till sängen och bara chillar, har sovmorgon imorgon ett tag sen sluta jag typ två. Sen Micke träning och chillpill med Kevin :) Ni får nog en morgon uppdatering! Juste ni får en snyggish bild på hur färgningen bleeev, snyggt va? Nöjd ilf!
Så Nattii!

 


Sånt man inte vet ett dugg om ska man inte uttala sig om!

Världens irriteraste tjej skriver just exakt nu! Vilken idiot skriver något sådant? När man inte vet ett dyft om nått annat än det som kallas soffan så ska man hålla käft! Jag skiter FULLSTÄNDIGT i om man får skriva som man vill i krönikor för det var över gränsen. Larvigt och barnsligt.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/anrell/
Nu ska en irriterad chey färga håret och käka! Sen blir det dressyr!

Är det så det ska va, ja det är klart!

Morgon fina läsare!
Gör ett litet inlägg nu!
Ingen god morgon för mig :/ Vaknar och måste lägga mig ner typ direkt för får väääärsta ont i magen, men det har typ gott över och sen kommer det tillbaka igen, jobbbigt ilf :( Tagga värsta dagen av hela veckan.. BARA teoretiska ämnen och mini raster! Men ska fortsätta fixa mig sen dra mig vidare till skolan! :)
Cherios!


I wont let you tear up these eyes

Börjar inlägget med en gammal bild som jag tycker om!
Gick super på hoppningen och riktigt nöjd! Imorgon ska jag färga året! Möööööörkt! Efter det är det dressyr lektion. Hoppas den går bra så han blir ett snepp finare på fredag!
På fredag tror jag det blir att träffa nått mongo eller så :) Sen drar jag mig in och köper ett navel smycke i helgen tror jag nog! Ska följa med kusin och några nästa fredag till simhallen igen ;) kommer nog bli helt okej!
Nu blir det som vanligt att hjälpa söta ihopdeppade personer, fina är dom♥
Nae skojar men ärligt finns en anledning till att jag alltid ler.
Drar mig till sängen!
Cherios lovers!

Gymnasiet..

Riktigt sugen på facetten nu! Vad ska alla virriga tankar landa på.. Riktigt svårt med gymnasiet! Barn och fritid vart precis mitt första alternativ och det känns riktigt bra!
Praktiska ligger nog som 2a och sedan ljunkan!

 


I wanna' be naked and you're wasted

Ziggy Marley – Three Little Birds
Don't worry. bout a thing.
Dagen ser helt okej ut! Blir skolan ett tag med vääääärldens längsta håltimme.. Sedan till Facetten och öppet hus! Kommer bli kul att se vad dom har att erbjuda ;) Sen väntar hoppning! Hoppas det går bra så jag kan tagga vidare till fredagen. :) Men nu måste jag gå och möta bella! :)
Cherios!


Soffan nästa!

Väldigt mycket uppdatering haha ;) det får ni leva med! Nu sätter jag mig framför tv med godbitarna här under! Ny duschad, ny solad och allt taggar jag för en ny dag! Får se vad den bjuder på! Vad ska ni göra i helgen föresten?
För min del är det Micke träning och får se vad som händer mer kanske träffa S? ;)
Godnatt gulllllungar!


Glöm inte bort!

http://jessicarundberg.blogg.se/2012/january/fragestund.html
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
FRÅGESTUND!

Checklista över läxläsning!



Det heter ridSPORT av en anledning

Inom häst världen finns det flera olika nedvärderingar och det är fel, även om man försöker att inte bryr sig om så är det svårt att inte ta åt sig. När Rolf-Göran Bengtsson vann Jerringpriset var facebook bombaderat med ''Det är ju inte ens han som gör allt jobb'' och ''Det är inte en sport, det är en hobby'' - En häst som inte vill gå framåt är en vardag för oss ryttare även en som kanske vägrar pga att den känner sig osäker. Det är då vi finns där, för att stötta och ge trygghet till hästen - Det här klarar vi!
Innan ni säger att hästen gör allt tycker jag ni ska tänka till igen!
Att bygga upp sig själv från grunden med hjälp av ett djur som har en helt egen vilja, som folk med rörelseförhinder ändå kan njuta av att kalla för sitt. Ett vackert djur, med så mycket personlighet och så mycket vilja och envishet. Jag själv hör ofta ''Det är bara att sitta där ju'' men jag skulle va missnöjd om jag hade en häst som jag bara satt med på. Det bästa med ett ridpass är ju att komma över det där hindret, klara sitt mål och få viljan igenom. Att överkomma något och utvecklas enu mera! Jag har många gånger tänkt att jag skulle vilja sluta rida men aldrig har jag genomfört det för så fort jag sitter i sadeln känns det som om det inte finns nått jag inte kan! Den känslan är obeskrivlig, att lägga sitt liv hos en varelse som du skulle göra allt för, som kanske skulle göra allt för dig. Inte en chans att jag ger upp det, mitt livs bästa stund. Eftersom man slipper fokusera på allt omkring sig, istället bara hästen och mig själv.
Jag vet faktiskt inte allt, men jag vet att utan hästarna skulle livet vara förjävla sämst!
Ett liv utan hästar är inget liv - för mig.


FRÅGESTUND

Som lovat här har ni överraskningen!
För att fira nya designen ( Tack så mycket http://elinkristensens.blogg.se/ ) - du är bäst!
Fråga på! ;)



Satan i gatan så spännande!

HEJA ROLF-GÖRAN BENGTSSON!

I wanna dance in the light, I wanna rock your body

Skolan var chilllllpiilll, dock så fick jag reda på att det nog blir skola på spörtlovet!
kul..
Glömde säga det att designen blev lite försenad men den kommer!
Anmälde mig till Micke träning nu med!
Taggggggaad!
Haha, Eton bet mig i knät idag :(
Ville även passa på att säga
Grattis till min syster för det är ju så att hon fyller 25 IDAG :)
Så Grattis Systeryster!
Skrattar alltid med dig! Du är galen och bråkar hela tiden,
men kunde inte tänka mig livet utan dig!
Älskar dig!

Fika hos syster!


Dagens Dressyrpass!

Helt ny kategori där jag skriver om allt från himmel och jord inom häst & ryttare!
Dagens dressyr pass gick super bra!
Efter simhallen käkade jag fort sen direkt ut till stallet.
Blev ett pass i stora ridhuset.
Han var rätt pigg när vi kom igång eftersom han vilat nu :)
Tränade mycket galoppfattningar och svängar.
Han kan verkligen bli mycket mer samlad nu och är otroligt nöjd!
Vart en liten bock men det gick ändå riktigt bra!
I slutet gick han jätte fint i form och han har verkligen utvecklas,
så mycket mer muskler nu med!
Imorgon får vi se vad vi hittar på, kanske en uteritt :)

Nätterna på Ljusterö, du hoppa från bryggan i min Rolling Stones t-shirt

Mauro Scocco – Jag saknar oss (Single Version)
Timbuktu – Flickan och kråkan
Goodwill & Hook N Sling – Take You Higher - Radio Edit
En helt ny vecka på g!
Inget speciellt planerat.
Dock känner jag nu hur sjuuuukt peppad jag är på 2012!
Sommaren kommer bli assssssgrym!
Planerar för fullt, någon som vill träffas i sommar?
haha cherios!

På tåget hem!

Simhallen var super!
Hade riktigt kul!
Alltid lika roligt att skena till tåget och sedan få vänta på att det ska åka ;)
PussN


Stans Simhall nästa!

↑Drar mig till Linköping!
Simhallen med finaste kusin står på schemat!
Lite sorligt för om det inte vart så skulle jag träffat S i stan,
men får ta det någon annan dag!
Vi kommer ha det super ändå!
Igårkväll var jag med babbbsi och två mongosar, Samuel och Robin.
Men det var helt okej faktiskt :)
Bara tog det chill hos Babben!
Men vi hörs snyggingar!
Cherios


I won't let you go, you mean so much to me.


Mot syster!

Drar mig vidare till syster för att fira hennes 25 års dag ;)
Grattis finaste
Du är så sjukt bra, som än vän fast med blodsband!
Älskar dig!
Frukosten klagar jag inte på ;)
Haha!


Det där hugget i magen.

Duger jag?
Är hon snyggare?
Är jag snygg nog?
Ska jag göra så?
Göra si?
Så sjukt många frågor som dyker upp under en dag i mitt liv.
Tycker han om mig om jag gör så? osv.
Även, vill hon va min vän om jag gör så? Vem kan jag smsa?
Vem kan man lita på, vem inte?
Jag har gjort många misstag och klantat till det rejält.
Även allt som händer vet jag att inte ens jag förtjänar att bli kallad det jag blir kallad.
Önska att jag hade en grabb jag kunde lita på med.
Hade en men vet inte vart han tog vägen.
Alla behöver någon att förtro sig till och jag har massor super bästa vänner!
Men vågar inte erkänna för någon hur det känns.
Förens nu.
Hur jag varje dag känner mig värdelös, oälskad av minst en person.
För att komma till rubriken så känner jag till den där känslan alldeles för väl.
Har ägnat mycket tårar åt en och samma grabb, bara för jag inte kan få honom.
Måste även säga det, att jag känner även hugget när jag hör hur han säger mitt namn,
när han ler mot mig och när han tar i mig, nuddar mig. Dock är det senare hugget mycket skönare!
När en vän säger att den älskar mig, anförtror mig med saker och är allmänt bäst!
Vet en sak, det finns otroligt mycket bra med mig!
Och med dig! Glöm aldrig det!♥


Everybody wants to know her name.

he blows my mind.
Sjukt vad jag tycker om dig grabben!
Måste säga det att kunna nörda Mcfly, älskart! ♥
Jag och Holly♥
McFly – Transylvania

Someday, we'll be okey♥

You and me tonight, don't you dare turn of the lights.
Jaha, idag händer väl inte ett piss, om ingen känner för att hitta på något? :)
Imorgon ska man fira syster♥ och på söndag träffa kusin♥
Kanske drar vi in till simhallen ;)
När helgen är över kommer även den nya designen vara klar och insatt!
Så sjukt bra! ;)
Får se om jag hittar någon social jävle på skype!
Cherios ;)

Galet, vill verkligen ha någon.


Lose yourself tonight

Mupp, glömde plattan på, tur att det inte började brinna :s
Snart drar jag ut till ridklubben för information om praktiska! :D
Tagggaa! Sen dressyr lektion ;)
Cherios!


I got 99 problems but the bitch ain't one

Drar mig till skolan!
JAY-Z – 99 Problems
Kommer ta ett tag till innan designen är klar
men det är okej hoppas jag ;)
Ett tips, drick inte te på morgonen, hur götttt det än är ;)
Cherios!

durudutu DET VET DU!

Om en timme drar jag mig ut till stallet!
Seeeg dag i skolan, beståt av samma sak..
När bloggdesignen är klar har jag en överraskning med!
Måste säga det att få fina sms av bästa hjälper verkligen att lyfta min dag!
Imorgon börjar skolan som vanligt.. Slutar halv fyra typ varje dag!
Vad händer i helgen da gullungar?
Bjuder på en bild från idag!

We are alive its time that you know, there is no were to hide.



I am no angel, I like it when you do that stuff to me. I am no angel, I like it when you talk dirty to me.

Drar mig till skolan!
Ikväll är det hoppning och måste säga att jag taggar
galet till morgondagens möte med praktiska gymnasiet!
Måste avslöja att jag just nu försöker övertala mammi
om att få gå på ett stort ridsport's event.
Ni vet det som Linn Olsson arangerar?
Galet om jag får! Kommer verkligen bli sjukt kul! :)
Men nu går jag och möter beeeellls
Cherios! :)

Every me and every you.

Mys med finaste(L)


Käkar morötter med bästa!


Jag är med och tävlar!

http://pascal.blogg.se/2012/january/tavling-1.html
Va med du med och försök att vinna en tröja!


Dagens Outfit!


Tjäna pengar på din blogg!

Kära läsare med blogg! :)
Vill ni tjäna pengar på eran blogg?
Det gör jag!
Tryck på bannern och börja tjäna pengar du med! :)

Renovering på bloggen!

Hej finisar!
Elin börjar renovera här i bloggen nu, kanske blir det lite av en paus :)
Men ni klarar er hoppas jag!
Puss!
Besök gärna Elins blogg-
Http://Elinkristensens.blogg.se


We are alive.

Har en tanke, dröm. Kalla det vad du vill.
Ska jag berätta den för er?
Svårt val eftersom det finns så många tankar om just det ämnet.
Kommentera!

Where have you been all my life

EEEElllu cäpn♥
Chillin med Molly just nu!
Rihanna – Where Have You Been
Imorgon börjar skolan!
Nu ska jag typ duscha och få bort överbliven färg,
eller vad man kallar den ;)
Veckan består väl inte av något speciellt.
Tror det är konfirmation imorgon! :)
Har så saaaatans ont i magen!
Hoppas jag inte mår sämst imorgon bara ;)
Släng gärna in en kommentar om vad ni vill att jag ska blogga om,
om ni vill veta nått osv :)
PusseN


Mina Tankar - ''Size Zero''

Tänkte på en sak, bara sådär klockan 3 på natten.
Kunde inte somna..
Jag får ofta höra, kommentarer kring min kropp.
Typ om att jag är väldigt smal, spagettiben och annat.
Hur sjukt är det att när folk säger till mig ''Jessica gud va smal du är'' Att jag inte kan säga ''Tack''
utan att folk tycker jag är konstig som inte tjafsar emot med saker som ''Sluta, jag är tjock, du är smal''.
Hur att vi jämför oss så ofta mot andra att vi istället inte är nöjda med hur vi är.
En person som inspererat mig super mycket är Blondinbella! Har nu läst hennes bok ''Egoboost''? Gör det!
Sjukt peppande speciellt för dom i min ålder!
Känner många tjejer som inte är så kallat ''Size Zero''. Men det är inget man tänker på!
Dom klär sig helt rätt och låter det inte vara ett problem, säger inte ''Gud vad jag är tjock''. Osv.
Otroligt inspererande om ni frågar mig!
Vi har alla olika matvanor och benstockar. Medans endel kan äta hur mycket som helst utan att gå upp något och andra äter lika mycket och går upp i vikt. Alla är vi olika, och det är olikheterna som gör oss till unika!
Jag tittade på Svenska Hollywood fruar en dag för länge sedan och en sak som slog mig var att Isabelle Adrian sa något i stil med ''Jag flyttade från Sverige pga den där j*vla jantelagen, att man inte kan säga att man är fin utan att folk tittar snett på en''. Tänkte verkligen till på att den stämmer.

FÖR VARJE TJEJ SOM OROAR SIG ÖVER ATT HON ÄR FÖR TJOCK,
FINNS DET EN KILLE SOM OROAR SIG FÖR ATT HAN ÄR FÖR SPINKIG.

FÖR VARJE TJEJ SOM OROAR SIG ÖVER ATT STÄMPLAS SOM ”FÖR ERFAREN.”
FINNS DET EN KILLE SOM OROAR SIG FÖR ATT STÄMPLAS ”FÖR OERFAREN”

FÖR VARJE TJEJ SOM KÄNNER SIG PRESSAD ATT STÄLLA UPP PÅ SEX.
SÅ FINNS DET EN KILLE SOM KÄNNER SIG PRESSAD ATT STÄLLA FRÅGAN.

FÖR VARJE TJEJ SOM TRÖTTNAT PÅ ROLLEN SOM FNISSANDE BIMBO.
FINNS DET EN KILLE SOM KÄNNER SIG OBEKVÄM MED ”MACHOIDEALET.

FÖR VARJE KILLE ELLER TJEJ SOM VÅGAR SÄGA ”JAG KÄNNER MIG OSÄKER”.
FINNS DET EN KILLE ELLER TJEJ SOM VÅGAR SÄGA ”JAG MED”.

chillar med töntarna! <3


Dom första 20 som gillat skriver jag om på bloggen!

Armend Angrygrandpa Beka - Känner inte, tror du har tyska med min Bästavän? :)
Jonas Presson - Super bra grabb, snygg ;) Kungen? :o
Jonathan Säberg - Snygg, rolig :)
Alen Apple Ljutika - Söt, galen kille :')
Jennifer Stoltövermittmellannamn Nilsson - Snäll? :)
Alexandra Johansson - Känner inte, snäll :)
Viktor Glidarn Johansson - Kevin's kompis, känner inte :s
Simpa Andersson - Siiiimon, rolig och snäll dock lite av en besvikelse ibland :(
Melinda Fallman - Söt chey!
Micke Johansson - Söt grabb ;)
Karolina Bergström - söt :)
Emmy Johansson - Söt :)
Emma Andersson - Söt, snäll bästa konfabarnet (aa)
Julia Griph - Snygg flicka :)
Rosa Ekström - Mongo :D
Sofie Fredriksson - Söt, snäll :)
Ronny Widenström - Babbsis vän? :)
Madelene Hultman - Sööt :)
Mika Andersson - bästa miiikis :D
Mathilda MP Pilgaard - Super kul med varandra under berlin resan!
Patricia Högström - Sööööt, snäll vän :D
Marcus Karlsson - Söt rolig!
Gustav Bäckström - Bebis Gustav, rolig vän!
Chrille DerTotschläger Difaren - Känner inte men sjukt kul, söt!
Isac Westher - Sniiiigg
Frida Loppan Petersson - Sötaste, rolig!
Anton Kevinsfetto Wincent - Snäll, galen :)
Joakim Franck - Bra grabb, ibland kanske lonely ;)
Alexander Johansson - Lille Alexander, vän och super konfabarnet, söt! ;)
Emil Mukkala - Snygg! Verkar som en bra Grabb!
Julle Åbring Karlberg -Klasskamrat!(A) Snäll :)
Angelica Bengtsson - Sjukt söt!
Evelina Wiggur - Super söt chey! Verkar som en bra vän :)
Linus Leejnuus Andersson - Snygg grabb! dvd! / TjatarN

Solarrrr!

Hihi sola<3
Efter att ja frusit så äre helt okej ;)


Ledsen, ingen uppdatering..

Pga har vart i stallet hela dagen, får se sen :)
Fryser ihjäl!
Vill bara säga att jag hatar tjej kompisar som snor killen man gillar! Diss!
När dom vet om de liksom..


Haha, look at me ARIEL FTW

Söta Jane färgade mitt hår :D

Pizza med janie!


A kiss and turn my back

Drar mig till Jane!
Bjuder på en gaaaaaaaaaammal kär bild :')

♥ Dag 10 – Min favoritplats

Har inget bättre svar än på häst ryggen!
Det är en känsla att rida ut och det ska va lite små kallt, friskt.
Men man ska inte frysa!
Att bara njuta och antingen inte tänka alls eller tänka på allt!
Måste visa filmen på Surprise för ett tag sedan i ridhuset!
Söt :')


I don't know we're your going or when your coming home

Taggar inför kvällsfodring :s
Imorgon kommer bli galet med Jane!
Antagligen blir det att göra allt från himmel och jord ;)
Ska även färga håret typ på söndag :)
Några förslag på vilken färg, funderar på typ mörkt och rödare!
Sen även att beställa klipptid!
Håll tummarna att det blir super bra ;)
Gym Class Heroes – Ass Back Home - feat. Neon Hitch

On the road again

Chillar med Eton efter stalljour :)
Gosigt!
Btw. Ville bara säga grattis till en super grabb och hoppas han får en bra dag!


You promised me heaven, you put me through hell

Blir lite besviken på mig när jag tittar runt bland alla super fina hästbloggar!
Jag har otroligt mycket tankar kring allt jag vill göra med Eton men det ger mig aldrig insperation
att skriva om det på bloggen utan istället skriver jag mer om vad jag gör om dagarna istället.
Är det synd? Vill ni ha mer om hästarna?
Jag har svårt att uttrycka mig genom ''häst&ryttar ord'' minsta fel och man får haters här och där.
Därför har jag aldrig vart frispråkig inom ämnet utan mest skrivit om annat som inte spelar större
roll om hur man formulerar sig.
Jag har aldrig heller någon direkt fotostund med Eton, därför har jag inga bättre kort med honom.
Det är tråkigt nu när Elin(http://elinkristensens.blogg.se/) Ska göra om min design att jag inte har det
för det skulle va mycket mer inspererat och mer inlägg om hästarna.
Jag är insatt även om det inte känns så men jag skulle inte kunna skriva 3-4 inlägg om dagen som handlar om hästarna, eller? :s
Om ni vill får ni jätte gärna skriva en kommentar eller två för att hjälpa mig lite :)


Haha, kärlek!


My only wish, that I die real

Påväg hem!
Riktigt nöjd ska tillbaka i februari ;)


♥ Dag 9 – Något/någon som förändrat mig

Jane Iris Alice Tember
Jane har alltid vart en super tjej, säger vad hon tycker, ärlig!
Super söt och en bra vän!
Träffade Jane i fyran och efter ett tag vart jag kompis med Matilda och Sara i klassen, en dag
skulle jag va med Matilda och hon skulle va med Jane så vi alla tre var.
Då började jag va med Jane och vi vart bästa vänner, även Emma var med i vårat gäng ;)
Jane hjälpte både Emma och mig att förstå att ex. Man skulle ha stuprör, inte vida byxor.
Även att strumporna skulle vara nerdragna, sött ;')
Haha :)
Vi pratade om allt och hon fick mig att förändras till det bättre!
Mycket hur man ska göra, även att jag alltid är mig själv så kan man inte komma på allt själv :)
Älskar dig Jane !

fin:*

Knyt båda nävarna och fokusera på nått bra.

Kom hem från Elinpelin nuuu och det vart att rida Storm en sväng med henne när hon red Baggis :)
Va super att bara chilla med henne, bästis♥
Nu ska jag åka och fixa mina naglar strax :')
Imorgon är det stalljour och på lördag ska jag va med gullungen Jane!
Brist på bra bloggar?
Checka både Elin och Janes bloggar-
Elins
Janes
Cherios!

Pigg(?)

Vaken sedan 8 och fodrat lite hästar!
Nu drar vi ut igen ;)


Aldrig älskade jag dig så djupt som när jag höll på att förlora dig.

Just nu sitter jag i soffan med bbbbbbrudarna
Elin, Ida och Hanna :)
Har vart super duktig i stallet, smörjt Elins saker och fodrat!
Tittat på Jägarna 2 och typ sämsta filmen ever - Odjuret.
Haha, ingen handling, verkligen inte rekomenderad!
Snart ska vi fodra igen och titta på en till film!
Sover hos mitt lilla miffo, Elin♥
Imorgon ska jag fixa mina naglar! :D
Cherios! :)

Chill i stallet med ida!

Falerum<3
är med bästa eeeelinn
Och medans hon rider får jag nöja mig med att umgås med ida ;)
<33333333333


Halv tre på morgonen

Tiden då jag vaknade och inte kunde somna om!
Vad jag mosar i mig nu -


♥ Dag 8 – Något jag aldrig kommer glömma

Finns mycket men kan berätta om vetlanda med Elin för det va verkligen sjukt bra!
Mamma hade Cafet då så jag följde med henne dit när hon började och satt där, väntade!
Efter ett tag kom Elin och dom i lastbilen och jag hoppade in med Elin i dom två sofforna som fanns där.
Sjukt mys att sitta i en soffa ;)
Vi körde kort för det tog ett tag att åka, det var vinter.
När vi kom fran så eftersom det var en tävling i tre dagar så fanns det massor stallplatser att ha hästarna i.
Elin hade med sig både Sune och Bettan :)
Så vi plockade ut allt och fixade till.
Sen tittade vi oss omkring och senare på kvällen red Elin och jag ut med täcke på hon hade bettan och jag sune.
Vi åt soppa med gode kex fyrkanter (a) :D
Sen lekte vi i snön ^^
Nästa dag skulle Elin tävla och jag hjälpte till att skritta hästarna när Elin hoppade osv :)
På kvällen skrittade vi ut med Jack dom va typ 2932420 m framför mig -.-
Sen på kvällen åt vi pizza och gick runt lite, åt maasssssvis med toast♥ under den helgen ;)
Minns oxo det som va så kul, det va ju fullt med lastbilar överallt och när elin och jag skrittade så var det typ som en skugga och hästarna vägrade gå förbi, minns att jag sa, - Vi kan gå runt istället!
och det först elin sa, - Nej man ska aldrig ge upp!
Det kommer jag aldrig glömma, för varje gång Eton tvekar eller inte vill, då tänker jag på det!
Du är min allra bästa vän elin, du och jag har sjukt många minnen och du är en insperation för mig, som min alldeles egna idol :')
Älskar dig vännen!
Minns du hur vi låg uppe på kvällen och det gick förbi massor folk? Vi vart super irriterade!
Och den där hunden med typ knölar på magen? Haha göll ;)


Livet består inte av att ha bra kort på hand utan av att spela dem man har väl.

Efter ett pass med finaste hästen lägger jag mig i badet!
Imorgon ska jag vaaa med Elin, sjukt bäst!
Som jag sa blir det badet och how i met your mother, jag vet vem mamman är(aaaaa)
Jag är typ värsta spionen ^^
Cherios lovers♥

Jag är med och tävlar hos http://lollorydhxd.blogg.se/ om ett iphone skal!

http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=1738
http://www.iphoneskal.nu

Varför jag borde vinna:
Ont om skal och de jag har är typ glappa eller gått sönder :s
Skulle behöva ett snyggt skal att ha hela tiden som passar allt ;)
Mobilen är naken utan det perfekta skalet!
image description

Boxchilllll

Tare lungt med bästa!
Ridit ut, träffat vargar och bussar har passerat! Super!
Funderar på att vända tillbaka på dygnet! Haha ;)
Inga planer för veckan mer än nagelfiiiixande på torsdag ;)
Måste klippa mig och färga med :)
Nu ska Marcel få massage ;)
Cherios!


Nnnatti

Trodde kvällen skulle blir rätt lugn, självklart kommer grabba' förbi ;)
Fina pojkar! Dock tycker jag synd om min hund! ;)
Hahha! Men nu drar ja meeeej ;)
Nattii


Klubben stänger tre skit i de vi går koko.

1. Sover du i din bh: nej
2. Vet din pappa att du gillar pojkar: han ser nog allt ;)
3. Tycker du om drama: jova
4. Är du en tjejig tjej? aao
5. Små eller stora plånböcker? Stora
6. Är du kort? Lite :$
7. Gillar du någon? Ja
8. Bryr du dig om dina sockor är smutsiga? ja
9. Gillar du Halloween? nej
10. Tror du på Gud? vene
11. Var är den konstigaste platsen du sovit på? på golvet :s
12. Har någon rört/klappat din rumpa under de senaste 24 timmarna: haha aa..
13. Finns det någon typ av rykten som går runt dig? antagligen
14. Kallar du någon med deras efternamn? typ


16. Vilken är färgen på bh:n du har på dig: svart
17. Gillar du mera mörk eller ljus håriga killar? både och
18. Är du arg på en pojke just nu? ao
19. Har du en bästavän? Ja
20. Har du någonsin haft ditt hjärta krossat? mm
21. Have you ever thought of having plastic surgery? random, men jajajaja!
22. Gillar du ditt liv? ibland
23. Har du någonsin hoppat i en pool med kläderna på? inte vad jag minns ;)
24. Har du mera vänner som är flickor eller pojkar? ungefär lika många
25. Hur länge har du haft Facebook? länge
26. Har du någonsin slått kärringflatt på en pojke? haha typ bitchslap? för då ja ;)
27. Vad är du rädd för? mycket
28. Har du någonsin gråtit dig själv till sömns? Ja, för många gånger
29. Har du någonsin haft svårt att få någon ur din hjärna? Ja
30. Tror du på talesättet "en gång en fuskare, alltid en fuskare"? Nej
31. Har du någonsin haft en bra känsla om något? Flera gånger
32. Önskar du att du vore känd? ohjo
33. Saknar du någon just nu?  Om ja gör!
34. Vem sms:ade du senast med? martin


35. Cowboy eller gangster? Gangster
36. Fejs eller kropp? Kropp
37. Söt eller sexig? Beror på
38. Kontaktlinser eller glasögon? Beror på


39. Kajal eller mascara? Mascara
40. Pink eller svart? haha, pink♥
41. Pumps or flats? beror på
42. Kjolar eller byxor? Byxor
43. Sockor eller leggings? leggings
44. Tröjor eller jackor? Tröjor
45. Klackar eller sneakers? Sneakers
46. Rakt eller lockigt hår? rakt
47. Vitt eller svart? svart
48. Smoothies eller latte? Smoothies
49. Diet eller vanlig läsk? diet, blä på läsk
50. Vatten eller saft? saft
51. Pärlor eller diamanter? Diamanter
52. Justin Bieber eller Cody Simpson? ccccody!
53. iPod eller mobiltelefon? Mobil
54. Vänner eller familj? skulle aldrig kunna välja
55. Läppglans eller läppstift? Läppglans
56. Manikyr eller pedikyr? Manikyr
57. Linnen eller t-shirts? Båda
58. Stora eller små solglasögon? stora
59. Solglasögon eller plånböcker? Solglasögon
´

60. Rolig eller seriös? Båda
61. Romantisk eller våghals? Romantisk
62. Mörka ögon eller ljusa ögon? Spelar ingen roll
63. Långt eller kort hår? Lagom
64. Lockigt eller rakt hår? Båda
65. Ishockeyspelare eller fotbollsspelare? spppelar ingen roll

Chhhhhecka flickan jag snodde den ifrån, riktigt bra cheya!
http://briindmark.blogg.se/

♥ Dag 7 – Min första kyss

Jag var okysst tills 7an tror jag nog det var, hehe ;) bara pusselipussar hit o dit!
Hade vart tillsammans med några innan men jag är rätt blyg av mig!
Sen vart jag tillsammans med en grabb vid namn Ludwig och första dagen jag träffade
honom i skolan så tänkte jag ge honom en kram, sen ville han ge mig en kyss och jag va inte
riktigt beredd så jag tog bort huvudet rätt fort :ss
Ångrade det hela dagen!
Dagen efter när jag och några tjej kompisar va påväg till gymnastiken ser jag honom
och han kommer fram till mig och vi pratar ett tag tills jag ska gå och då hände det, helt enkelt ;)
När jag kommit in till omklädningsrummet kunde ingen undgå hur galet glad jag var!
Hahah, gööölligt ;)

Bebiiis


Kääääääääär, eller inte?

Dilemmat i mina tankar inatt!
Gott nytt år gullsssss!
Värd kväll och måste säga det att livet är helt okey!
Ska försöka sova nu, Natti finisar!
Vääännniisar<3


RSS 2.0