In a few weeks I will realise that it's right before my eyes.

Super tid med älsklingen! Såg även Hanna W och Martin, hihih! Men hon shoppa på New Yorker, woooopsi! Trodde hon va väldigt exklusiv! Haha! Nu bär det av hemåt!


BOYFRIEND


Se hur vi blir fler.

Jag måste städa..

When you feel the fire taking over let it make your feelings be evolving

Adrian Lux – Fire - Radio Main
Godmorgon! Drar mig till stan nu för lite goooos med bästa pojkvännen och köpa en konfirmationsklänning typ. Senare har jag lite små problem osv som måste lösa sig, väldigt stressande det här med valborg! Till slut hoppas jag på det bästa iallafall :)
Har tittat ut den här klänningen↓
Helst den lila färgade också!

Det finns alltid något litet som lyser upp hela din dag.


ALLA HAR VI VARIT SMÅ


GODMORGON

Sitter vid frukostbordet med kusin! Gårdagen var helt okej! Mysig och en kväll som var behövlig! Sitta på verandan med hög musik och bara chilla i varandras sällskap och prata om allt! Bästa<3
Men nu är det körkortsteori sak som gäller!
PussN


You are a cinema. I could watch you for a life time.


Bus med kusin i bilder!


Våran värld är sjuk, passa på och njut imorgon kan det va slut


TÄVLINGS RESULTATET

För att va första tävlingen utanför hemmaplan för både mig och Eton är jag oerhört nöjd! Han var väldigt lugn och brydde sig inte om allt som jag trodde skulle vara stora problem. Gick på tygel i framridningen vilket jag själv var förvånad över då jag trodde han skulle vara väldigt stirrig.
På framhoppningen
Första varvet var han väldigt stel och allt var lite läskigt speciellt eftersom dom hade ett annat underlag under hindren än på resten av framridningen så det såg lite konstigt ut. Men vi körde på och han kom över alla gånger utan rivningar eller vägringar! Några små bockar här och där.
Väl inne på banan
Han var lite rädd för ett hinder när jag gick förbi det och lite stirrig och ouppmärksam på mig. Till första hindret tog han inte skänkeln så det vart ett stopp. Vi gjorde en volt och han råkade snubbla till så fick göra en större men det gjorde inget för han var ändå duktig och hoppade! Flög igenom banan. Dock ett stopp på sista hindret men är super nöjd! Inte en ända rivning på hela dagen vilket ofta annars brukar vara ett problem! Lastningen och allt gick super och jag är så himla glad att ha hästen!
Bilder kommer nog imorgon!


Påväg hem!

Jätte nöjd med dagen! Berättar mer sedan! Drar till Cornelia senare men nu gosar jag med Molly i bilen med en macka i högsta hugg!
Cherios


NU TAGGAR VI GALET


NO MATTER WHAT THEY SAY. WE WILL ALWAYS BE A 2PICE.

 


DAGENS

Två facebook vänner gjorde min dag!

SKRITTUR


Jag kan inte fatta att jag tappade bort dig, säg var är du någonstans. Står och skriker ditt namn.


POWER WALK NEXT

Drar mig ut forever alone på en liten power walk!


INGEN SKOLA IDAG HELLER

Bestämde mig för att det är bättre att vila upp mig än att plåga mig själv för att gå till skolan.. Har missat två nationella men det är sånt man får ta! Sen känns det lite ofräscht att sitta i 1 och en halv timme medans alla är tysta så får jag hostattacker så jag nästan spyr! Eftersom man inte kan gå ut och hosta om man inte skrivit upp på lappgrejen? Aja! Vi får se vad som händer! Cherios!


Grab somebody sexy tell ‘em hey, Give me everything tonight.

Eton och jag taggar tillsammans otroligt mycket till lördagen! Första individuella tävlingen vilket jag har rätt stora förväntningar på! Har även kollat upp startlistorna så jag startar som nummer 11!

I WANNA GO ALL NIGHT

Hemma från ridningen! Gick helt okej! Eton bjuder på två super söta bilder!


TAGGAR RIDNING


Något som får mig att le -

Jag vet inte vad ni tänker men jag vart iallafall glad! Och det var inte den ända kommentaren! Vi kämpar och sånt här är det som får oss att resa oss upp efter nederlag! Jag är otroligt glad över att ha Eton och det kommer smärta mig att lämna ifrån mig honom när det är dax. Tack!

DET HÄR ÄR EN SÅNG OM ROSA STRING SOM BARA FJORTISAR BÄR OMKRING

Dags att dela med mig om fjortis tränden som nu sakta börjar försvinna! I stort sätt alla tonåriga tjejer har en gång i sitt liv blivit kallad ''Fjortis''. Jag har, flera gånger samt wb fjortis. Jag har lärt mig att acceptera att jag var en WB för det var jag. Men samtidigt tycker jag att jag växt ifrån den tiden men det jobbiga är att vissa inte kan släppa den tiden. För även att jag har stilrena kläder, långt platt hår och minsta smink som går så är det ändå något som följer med. Det är tråkigt tycker jag. Jag har förändrats och om det jag säger och mina handlingar är minsta likt så är det väl något man får leva med. Det är synd att vi överdramatiserar skälsord som fjortis och emo. Vad tycker ni?
Jag har väl förändrats?
image description

Jag vill känna på din kropp hela natten och mina vänner säger stopp men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.

Nu är det klart, 1 Juni flyttar vi! Inte långt men en bit och till en trea för nu bor vi i en tvåa vilket gör att stackars mammi har fått bo i vardagsrummet (a). Men nu blir det ändring! DÅ det inte är alls långt kvar måste jag börja rensa, rejält! Kommer bli bäst, älskar att flytta!

Även om jag vill och även om jag tror att du är borta ur mitt liv även om du svor på att det alltid skulle va du och jag.

Har tittat på skolavslutningsklänningar lite överallt och hittade två älsklingar men skulle va super snällt om ni kunde hjälpa mig välja! Kommer även köpa en freebra i silicon som sitter bara fram så man kan ha öppen rygg!
Så vilken tycker ni? Om ni inte tycker någon av dem så skriv det med!

MÅR SÄMST

Så slänger mig tillbaka i sängen för att vila upp mig! Vill inte må sämre imorgon då är det ju np.


I WANT YOU TONIGHT

oh baby baby♥
Gosar ner mig i sängen efter en helt okej dag, mått lite si och så men för det mesta har jag haft allra bästa nära! Hoppningen var helt okej inget speciellt lite okontrollerat ibland men han är ändå mer samlad än förut. Morgon dagen är alldeles för mycket för att palla men det är sånt man får ta! Godnatt alla fina!

Saknar min Emil♥

BEFORE&AFTER

BEFORE

AFTER

Älskade häst♥


It's a little bit funny this feeling inside


The time we wasted

Kung på screenshot


OUTFIT OF TODAY


Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör, ingen vill veta var du köpt din tröja.

Godmorgon! Nu ska jag fixa mig, efter det är det skola och ridning! Hoppning idag vilket jag har större förhoppningar på då jag ska tävla individuellt på lördag! Men det känns väldigt bra och det är mest bara för att få komma ut nu innan han ska tillbaka. Kommer sakna honom! Men nu måste jag fixa mig!
PussN


Klockan är fyra, kanske är dax att gå hem. Det står nån vid min sida, ja jag vet inte vem. Och ja jag tänkte, ja men du är väl okej. Bara du vill följa med mig hem. Viskar i ditt öra. Just det som du vill höra.

Frida – Dunka Mig Gul & Blå
Lyssnar galet på gammla klassiker, så har ni några får ni gärna skriva dom! Käkar kakor och ska väl slänga mig bland lite plugg om jag pallar! Ska iallafall duscha sen är det Desperat Housewifes och Good Christian Bitches(GCB)! Favoriterna just nu! Men jag har en fråga till →dig←!
Vill du bli min fru?


PURE HATE


Rebecca Black, you're no match for these girls!


Mästerkocken i mössa!

En lite gammal bild och lite skryt om hur sjukt bäst jag är på att laga mat!


OUTFIT OF TODAY


Here's my number. So call me maybe.

Fixad och klar drar jag mig till skolan! Som sagt är det konfirmation efter och sen bara sova! Men vi hörs sen! Puss!


THE OTHER BOLEYN GIRL

Just nu chillar jag med allra finaste bästaste kusin i soffan! Vi drar oss strax mot sängen och inväntar tisdagen. Morgondagen är det konfirmation efter skolan. Ser fram emot det! Tvingade henne att locka mitt hår med! Superduper! Men nu ska vi gosa vidare! Godnatt!


Svar på tal!

Hur många läsare har du?
Jag har ofta runt 25 unika läsare på bloggen vilket är kul men det skadar ju inte med några till! Gårdagen var rekordet på ca 127 stycken unika och 201 sidvisningar vilket gjorde mig super taggad på bloggningen! Hoppas det håller i sig nu och tack för att ni är så himla bra!

Walking whit le bellabusss!


I remember the simple things

Gårdagens statistik sköt i höjder! Nytt rekord, ni äger! Tänkte berätta lite om en planch jag har i mitt rum som är omringad av olika biljetter, klädlappar och kvitton! Det är en planch som jag köpte när vi flyttade hit. Jag har velat ha en fond väg i den stilen men så blev det inte! Nu är den snart omringad av saker jag vart med om i livet bla. kvittot till min första piercing, tågbiljetter till stockholm och biljetter till att åka upp i tv tornet m.m. Sen resan har den fått några tillskott och jag hoppas att såsmåningom ha massvis med minnen på den väggen. Har även mina solglasögon hängandes där. Som dom fina prydnaderna dom är!
image description

OUTFIT OF TODAY


Har alltid varit säker på att jag kan göra fel. Det ger mig trygghet i stanken, bedragen av tanken.

Godmorgon! Snart blir det att fixa sig till skolan, bara att börja! Dagen blir väl något i stil med skola, rida, powerwalk med Isabella och sedan mys med bästa kusin! Köpte nya ridbyxor igår som får invigas idag, stora förhoppningar på dem! Cherios!

Swagger jagger, swagger jagger you should get some of your own.

Ny duschad och ny rakad lägger jag mig nu i min ny bäddade säng och inväntar en ny vecka! Imorgon ska jag sova hos bästa kusin bara för att jag kan och saknar henne! Innan det blir det att rida och gå på en liten powerwalk med bellabuuuss! Taggar också galet till helgen då det blir tävling i Åby med Eton. Fyller ju år snart med!? Längtar massvis! Sjukt vilken blick jag har på bilden, mejauu. Saknar redan Tyskland!

NEW IN

Tre olika bilder!
En av dem är från Berlin, en från olika affärer idag och en från Hööks idag!


Linköping nästa!

Drar till Linköping och shoppar loss ett tag!


Ingen kan vara perfekt det kan jag förstå men herregud jag kan få bättre än så!

Nu är jag i Sverige och väntar in att klockan ska bli lite mer så man kan ringa alla! Ledsen att det har vart sugig uppdatering men som ni vet så har internet vart av för allas del! Dom här dagarna har vart super! Har druckit på Starbuks, ätit på Kentucky Fried Chicken och mycket mer! Ni får en bild bomb nu så får vi se om det blir mer bilder senare!
PUSSN

 


WANTIES

Skulle döda för dom här!!


Why are you so far from me?


Mina top 3 musik tips!

Gammla Låtar Som Man Älskar
Avril Lavigne – Smile
Vad kan jag säga mer en LE!?
Eric Amarillo – Om sanningen ska fram (Vill du ligga med mig?)
Har inga ord, förra sommarplågan!
Hollywood Undead – No. 5
Älskar låten, galet sjukt bra!

I can honestly say you've been on my mind since I woke up today

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
image description
The one thing I wish I'd forget
Is saying goodbye.

Stop på Ljungby!

Har åkt i några timmar nu och det har vart otroligt oskönt att sova..! Men ser ändå fram emot allt! Cherios for now!


Tyskland nästa!


Det finns inget hinder som du inte kan övervinna. Ingen utmaning som du inte kan anta, ingen rädsla som du inte kan övervinna, oavsett hur omöljigt det en kan verka.


MÅNADENS NAGLAR


LML

Sitter på so lektion och får springa ut och hosta sen inte kort efter det typ host/spy! Jag bara älskar hostan!


OUTFIT OF TODAY


A drop in the ocean a change in the wheater.

Morgon! Till min förvåning vaknade jag av klockan! Dock låg jag kvar.. Men vaknade av den ;) idag blir det skola sedan fixa naglarna och efter det ridning! Ska även packa och se om jag kan fixa lite tidsinställda inlägg under helgen till er ;)


Lose My Mind

Nu taaggarr vi idrott!
Hemkunskapen var super! Jane hade gjort en super fin tårta till Klara som fyller år! Grattis ;) men nu ska vi ha idrott!
Hörs sen! Cherios!
Sebastian tog min mobil haha :)


There is no one like me

Godmorgon! Dagen börjar med skola och senare konfirmation och Berlin Info! :) just nu ska jag fokusera på att försöka vakna! Skulle gärna lägga mig ner och sova vidare men nu ska jag börja fixa mig!
Cherios


Mys framför film - The hunger games


Taggar till Tyskland

Har inte berättat så mycket men på torsdag drar jag till Tyskland för att stanna där tills på söndag. Åker med konfirmationen! Längtar så det gör ont! Förra gången så hade jag det bäst och den här gången kommer det bli ännu bättre hoppas jag! Tänkte visa lite bilder från förra årets Berlin!

Mina top 5 musik tips!

Panetoz – Dansa Pausa
- Sjukt bäst taggatagga låt som jag har tjatat ut sen några dagar tillbaka! Om man vill släppa loss så är den super!
Tacabro – Tacatà - Radio Edit
- Sjung med! Även fast man inte kan texten så är den galet kul att sjunga till! Chokachokabombom!
Chiddy Bang – Mind Your Manners (feat. Icona Pop)
- Chill låt som passar till allt!
Alesso – Calling (Lose My Mind) - Radio Edit
- Typisk radio hit som spelas överallt och ingenstans! Men klagar dock inte ;)
Swedish House Mafia – Greyhound
Ännu en taggatagga låt som är ett måste att dansa galet till!

Pinsamt med hosta!?

Något som är väldigt pinsamt för mig och för många mer är när man får hostattack i klassrummet! Alla lyssnar på läraren och man typ håller på att dö! Jag har blivit tillsagd att gå ut och drick och helt ärligt skämmdes jag massor!När man väl börjat så går det tyå inte att sluta heller.. Jag har typ mongo hosta just nu så ser INTE fram emot att behöva springa ut bara för att jag måste hosta!

Tips på tävling!

Läs mer här - http://www.sharpman.se/Article.aspx?a=1433357


MORGON UPDATE

Godmorgon! Sjukt trött! Nu taggar vi inte alls till första skoldagen..! Vill sova har ont i huvudet och hostar som en gris. Efter skolan blir det stallet för en lugn sväng med bästa. Längtar till tyskland!
Cherios!


Har du bilder på mig och Eton?

Har fått massor fina bilder på Eton och mig och skulle älska att få änu mera!
Skicka dom gärna till mig på - [email protected] !

RESULTAT

När vi red dit var han först rätt lugn tills han hörde domaren i högtalarna då vart han rätt stirrig men det gick ändå helt okej. Han var nog lite chokad med när det var mycket hästar där, för det är ju våran första riktiga tävling.

90 cm Clear Round
Det kändes riktigt bra, han tvekade dock på första men jag tröck över honom lite så han hoppade endå utan att riva. Tvåan som jag var mest nervös över ''Mariohindret'' gick nog nästan bäst! Bra bjudning och jag hade kul! 3:an vägrade han på och efter det så travade han nästan in till 4:an men han hoppade! 5:an rev han men 6:an hoppade han super fint på. Sådan otur så tappade jag galoppen massvis till 7:an så han vägrade ut sig. Men jag är ändå nöjd med den här starten för att även va första gången han hoppar 90 cm bana!
90 cm Stil, Laghoppning
Sjukt bra! Han flög över första och andra! Tredje vart konstig sväng men han hoppade ändå. Sen vart han lite bakrädd och sprang på lite, jag gjorde en halvhalt men han flög ändå in i översta bommen på nästa. Vi körde vidare och den som vi tidigare hade vägrat ut oss på var inga problem! Dock var oxern efter det men det gjorde inte så mycket. Det kändes super med alla som hejar på! Sista hindret hoppade han men jag tog ingen förhållning som jag skulle för då skulle han inte ha rivit och vi skulle inte fått uteslutning pga för många hinderfel men jag är nöjd! Min bästa♥

Drömmen om oss två, det är ingen som förstår.


TÄVLING PÅ G

Snart kör vi!


Bilder från igår!


Födelsedagsfest med brudarna


Tävlingsfix!

Haha! Ser ni va fula!?


DANSA, PAUSA

Jani, nu tar jag det lugnt med Alexandra, Molly och Lina! Snart blir det Flan för Alex och min del. Kommer nog bli bra ;) Puss!


Who says your not perfect? Who says your not worth it. Trust me thats the price of beauty.

Jag skulle inte kalla det för filosofi, men jag är en drömmare när jag åker buss eller tåg. Tittar ut genom fönstret men världsbäst musik och livet är antingen bäst eller sämst. Binda ihop tankarna och musiken, människor utanför med musiken och det är som en film. Massvis med inspiration! Dom stunderna är dom allra bästa! Ibland släpper jag allt och ibland tar jag upp allt. Men det är ändå sköna stunder! Någon som känner igen sig?


Chill @instagram - jessiicarundberg followwww!


Var det inte dig jag såg på efterlyst häromdan'? Ame tyst, det var inte jag kompis det var inte jag!

Drar mig in till Linköping såhär på morgonen för att häst handla! Eller faktiskt tävlings handla till mig själv på hööks ;) När jag kommer hem blir det ut till stallet direkt för att fixa inför tävlingen! Först rida sedan smörja allt! Byta schabrak, rycka manen och mycket mer! Kommer nog bli bra!
Cherios!


All your sweetest dreams comes true, whats you're answer?

Galet chill dag då jag bara tänker sova! Eller ja, titta på tv! Ikväll är det dressyr och så börjar projektet med! Kommer bli super! ;)


Min syster - fuskaren!


JOHNNY DEPP - DREAMY?

Jag har aldrig tyckt om Johnny Depp, tyckte han inte alls såg bra ut! Eller iallafall inget speciellt. Efter att sett honom som " Jack Sparrow " kan jag inte få ut bilden ur huvudet!? Galet snygg! Dock håller jag fast vid att när han inte har peruken och allt så ser han fortfarande rätt tråkig och oattraktiv ut. Om jag skulle få välja en kändis MAN så skulle det inte bli Johnny Depp men stor chans för Jack Sparrow! Mums!


JUST NU - PÅ FRÄMMANDE FARVATTEN


I don't care. I hate myself for that.


ANYWHERE IN THE WORLD


STORA SPÅRET MED SYSTER, MAMMA OCH DJUREN


STIL GUIDE FRÅN BIKBOK


GODMORGON

Gårdagen var helt okej! Vi stod i regnet till halvlek då gick vi hemåt! Sen ner mot Willys, köpte godis och energidryck sen tog vi det chill! Efter ett tag gick vi och träffa Jonas och bara pratade och han följde oss hem till Linnea. Ni är rätt bra ni två ;) men nu ska jag ha världens chilligaste dag fram tills hoppningen, bara ladda för sista hoppträningen innan första tävlingen! Kommer bli super!


Can't do it all alone, is anybody out there?

Det blir match snart med bästa Linnea! Kommer bli kul att stötta Åff vidare! Ni får en bild när Linnea och jag åt morötter! ;)


MINA KOMMANDE HELGER

Såhär ser det ut i min kalender! Väldigt mycket, kommer inte ha en ledig helg på länge! Spännande!


TIME GOES BY, SO SLOWLY

Två super dagar med bästa! Har glott på tv och han har även ridit ;) duktig! Nu ska han dra sig hem och sen blir det för mig att smsa Linnea för att se vad som händer!
Cherios!


dom 999 saker jag aldrig skulle göra, de vägs upp av 999 värre saker jag redan gjort


GRATTIS

Grattis allra finaste vovven!


Med kärlek.

Chillar med allra bästa framför tv:n. Molly fyller 1 / 7 år idag! Grattis älsklingen! Snart drar vi ut till stallet där jag tvingar min bebis att rida! Spännande ;) men nu blir det att se klart på Disaster Movie!
Cherios


JAG SAKNAR DIG


ONE STEP CLOSER


If today was your last day and tomorrow was to late would you say godbye to yesterday

Godmorgon! Uppe tidigt och drar mig ut till stallet! Efter det åker jag till Linköping och hämtar Emil! Han sover här två dagar framåt vilket kommer bli super! Uppdaterar mer sedan! Även vad jag fick i mitt påskägg ;)
Cherios!


STIL GUIDE FRÅN BIKBOK

Sjukt nice look från bikbok! Eller vad säger ni?


Somliga dom tar det dom kan få, jag tar så mycket mer

Påväg hem från tävlingen vilket slutade i en första plats för Hanna och en fjärde plats för Elin! Agerat fotograf hela tävlingen och här får ni en snyggish bild på Elin och Bagatell!


NU KÖR VI

Påväg till tävlingen! Kommer bli galet bra! Just nu chillar vi i lastbilen. Inatt har det blivit ett vinter paradis ute.. Paradis(?) haha! Bloggar under dagen!
PussN


FIX INFÖR TÄVLING


Letting go is hard, but sometimes holding on is harder.


AND SO IT BEGINS

Smörjning på G


MORGON UPDATE

Godmorgon alla fina! Slänger mig in i duschen ett tag sedan drar jag mig vidare till bestis! Kommer bli awesome! sover ju där och imorgon blir det tävling under dagen! Älskar att följa med Elin på tävlingar och den här gången är det med hennes stora häst som hon tävlar för andra gången så det ska bli kul att se. ttyl
Cherios!


5 sanningar om Emil♥

♥ Han är lite super underbar!

♥ Man märker rätt lätt på honom när han ljuger.

♥ Han tycker inte om när man säger ''Inget''.

♥ Jätte massa gosig!

♥ Världens gulligaste skratt, finns inget bättre!

Förlåt att jag är en sån liten bitterfitta ibland, älskar dig



All those little things makes the bigger things better.

Just nu tar jag det lugnt i cafet men Elin! Det där mongot väntar på bussen i en halvtimme till medans jag drar hem och sover! Älskar dig min mupp! ;*

 


Sinbad - legenden om de sju haven


GRATTIS BEBIS KUSIN!

image description

My best friend gave me the best advice. He said each day is a gift and not a given right.

Godmorgon! Vaknade innan klockan idag! Duktig eller hur!? Dock vet jag int evad jag ska kalal drömmen jag hade, mardrömm eller helt underbar. Då jag fick uppleva mycket men var där med många jag valt att inte gilla! Aja! Har jag sagt att min dator är sönder? Bloggar på Mammis dator oh kommer nog göra så, och mobilbloggar mycket!
Men nu ska jag fixa mig! Cherios :)

Kort hårig ;$

HELGENS PLANER


OUTFIT OF TODAY - EGOBOMB

 

 

 

 

 


Varje gång är som den första gång vi sågs även om det är över nu.

Godmorgon! Dagen är nog rätt chill med skola sedan hoppning, lika nervös som vanligt men det kommer nog gå bra! Första lektionen är idrott vilket jag ute orkar egentligen! Men aja! Nu ska jag fixa mig!
Cherios!


VÄNSKAP

Jag har gjort många misstag. Det har du med. Jag vet nu att hur många fel och snedsteg jag tar. Hur många rykten, även sådana som är sanna så kommer äkta vänner aldrig lämna. Hur skruvat allt må vara. Att även om jag gör bort mig så är dom där att fångar upp mig. Alla andra får tycka vad dom vill. För jag är jag och det står jag för! Jag kommer inte komma ut med på bloggen just nu varför jag känner som jag gör och snart hoppas jag kunna berätta för mina vänner för att se vilka som verkligen stannar. Jag hoppas någon gör jag tror folk kommer förstå. Eller åtminstone försöka. Just nu finns det 1 person som vet hela sanningen bakom allt och det är jag. För det finns saker jag inte orkat berätta för Emil som inte varit relevanta. Du vet allt de viktiga! Resten av folket på jorden kanske inte gillar mina handlingar men dom bryr jag mig Inte om då dom är obetydliga för framtiden och det är den som räknas. Jag är otroligt glad för mina vänner som jag har och jag lovar att när jag tar mod till så vågar jag berätta allt och då kommer jag bryta ihop för att helt enkelt bygga upp mig igen. Elin vi har mycket att prata om, och om du vill höra så skulle det betyda mycket. Men jag vet inte om
Jag kan just nu.


Mm Fatty Bom Bom(L)


Alexandra Nilsson ''Kissies.se''

Vad tycker du om Alexandra? Jag tror nästan alla har en egen uppfattning om henne just för att hon är sig själv och sturuntar i vad andra tycker. Därför tänker också inte jag klaga över henne eller prisa henne beroende på hennes utseende. Men jag undrar hur hon är som person i verkligheten då hon verkar otroligt snäll genom bloggen men när hennes bror hittade ett beundrar brev i papperskorgen började man fundera. Sen vet ju inte jag av vilka anledningar det gör det eller så. Men vad tror ni? Är hon en ängel eller är det bara en fasad?


Hemkunskap är helt okej!


So what we get drunk so what we smoke weed we’re just having fun we don’t care who sees so what we go out that’s how its supposed to be. Living young and wild and free.

Morgon humöret är på top! Fast nej! Morgonen börjar med att jag skriker på mamma som försöker ta mitt täcke. Men det ör mitt och hon har ingen rätt att ta det! Det är kallt :( Nu ska jag väl slänga på mig smink och kläder sen drar jag mig till skolan! Sen blir det ju konfirmation. Men nu ska jag dampa lite till!
Cherios!


GODNATT

Gosat ner mig i sängen efter en normal dag! Tidigare än vanligt faktiskt. Konfirmation imorgon med bästa Janie! Tror det blir en allmänt chillad dag imorgon vilket kan behövas! Ni får ett morgoninlägg som vanligt!
Puss!

#Just nu


NEW IN


I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love, I did

Godmorgon! Börjar morgonen som alla andra, skit trött och tvingar mig till datorn för att blogga till er. Dagen ser ut så att först är det skolan. Sen stallet för att rida min saknade! Köpte en blus igår som jag tänkte lägga upp en bild på senare! Super fin! Jag taggar redan till lovet, sova♥

I don't wanna be. Anything other then me.

Lägger mig i badet och tar det lugnt! Senare blir det Skype! En helt okej dag och längtar till påsklovet massvis! har uppdaterat min mobil nu med! Underbart! Mammi och jag bjuder på en bild!


VISSTE DU ATT..


If you wanna know how you wonded me. Y'll never be unforgivebal.

Godmorgon! Dagen börjar med att jag vaknar bredvid finaste! Sen såklart hade jag tittat fel på bussarna så kommer inte hem förens 20:00 typ! Igårkväll var vi ute ett tag och körde alla möjliga bollsporter med Jonathan! Men ska tvinga Emil att låta mig köra GTA (aaa)
Cherios!


RSS 2.0